Winactie

Winnen | Maak 2x kans op het invulboek ‘Start Where You Are’ – GESLOTEN!

blogbanner-14

Het is weer dinsdag en dat betekent wederom een toffe winactie! Vanochtend kon je al de lovende recensie lezen van dit toffe mindfull invulboek. Ik ben razend enthousiast en vind ‘m zooooo gaaf! Leuker is dat ik er twee aan jullie mag weggeven. Hoe je kans maakt lees je in deze blogpost! 

 

Hoe maak je kans op Start Where You Are?

Volg You Nailed It via een van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
Facebook
Instagram
Laat een reactie waarin je vermeld dat je meedoet en op welke fronten je me volgt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult.

IMG_9707

De winactie eindigt dinsdag 23 augustus waarna ik willekeurig twee winnaars zal kiezen. Per email wordt contact op genomen met deze personen. 

x Lisanne

22 thoughts on “Winnen | Maak 2x kans op het invulboek ‘Start Where You Are’ – GESLOTEN!”

  1. Ooh jaa. Dit invul boek komt als geroepen! Ben de laatste tijd erg bezig met nadenken over waar ik heen wil en wat ik wil met mijn leven. Ik volg je op alle social media kanalen. Ik zou het heel erg tof vinden om dit te winnen, misschien word ik net zo ( maybe nog enthousiaster) als jij. Fingers crossed. :D

  2. Wat een leuke winactie. Het lijkt me een heel leuk boek om mee aan de slag te gaan. Ik doe dan ook graag mee aan de winactie. Ik volg je via Bloglovin en Facebook.

  3. Super leuke actie
    Ik.volg je op facebook,instagtam,bloglovin
    Super leuk nu nog fingers crossed top blog heb je ga zo door

  4. Oh wow wat een gave winactie. Dit lijkt me een waanzinnig mooi en handig boekje. Ideaal om wat mindfuller door het leven te gaan. Ik volg je op bloglovin en op instagram!

  5. Oh keileuk! Na je review heb ik letterlijk het boek toegevoegd aan mijn verlanglijstje en nu zie ik pas dat je het ook weggeeft in een winactie. Ik ben in een periode in mijn leven gekomen waarin ik veel beslissingen moet nemen die mijn leven gaan bepalen. Van mezelf heb ik de neiging om sommige angsten te onderdrukken en ik denk dat dit boek mij kan helpen om niet meer weg te lopen voor zaken, mezelf beter te leren kennen en mij zo helpen deze beslissingen te nemen. Btw ook echt een leuke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge