Winactie

Winnen | Een Larome Paris Parfum naar keuze! – GESLOTEN!

blogbanner

Weet je nog? Die enorm positieve review die ik schreef over de parfums van Larome Paris? Niet? Laat me je geheugen opfrissen… Betaalbare parfums van goede kwaliteit die exact lijken op de luxe trendy geuren van tegenwoordig. Wat was ik enthousiast. Ik heb er zelfs al weer eentje gekocht nadat die van mij leeg was, zo tevreden ben ik. Het leuke is, vandaag mag jij een parfum uitzoeken! Wat je daarvoor moet doen, lees je in deze post!

2015-09-21 15.41.08

2015-09-21 15.40.58

Op www.d-shop.nl worden er vooral parfums verkocht, maar ook kun je er terecht voor andere artikelen voor de persoonlijke verzorging zoals; scheermesjes, opzetborstels voor elektrische tandenborstels, mini’s enzovoort. Bij Larome Paris willen ze alle luxueuze geuren beschikbaar maken voor iedereen. Er worden parfums verkocht van verschillende bekende merken gemaakt door Larome Paris! Iedere parfum heeft een code die staat voor het originele merk. De parfums van Larome Paris zijn allemaal eau de parfum. Eau de parfum bevat, na pure parfum, het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10% tot 20%. Dit zorgt ervoor dat de geur lekker lang blijft hangen.

2015-09-21 15.50.41

Wat MOET je doen om kans te maken op een parfum naar keuze?
– Like de Facebook pagina van You Nailed It
– Like dit bericht over deze winactie op de Facebookpagina van D-Shop en vertel in een comment onder dat bericht welke geur je zou willen winnen (klik hier voor een overzicht). Laat eventueel ook achter welke extra stappen je hebt gedaan om kans te maken.

Voor extra winkansen:
– Deel de winactie op FB
– Volg You Nailed It via Bloglovin’
– Volg D-Shop via Instagram.

De winactie loopt t/m maandag 1 augustus. De winnaar wordt willekeurig gekozen en via Facebook benaderd. Hij of zij dient zelf binnen twee dagen contact op te nemen met D-Shop voor de NAW-gegevens. Succes! 

x Lisanne 

11 thoughts on “Winnen | Een Larome Paris Parfum naar keuze! – GESLOTEN!”

 1. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de geur 35F willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 2. Leuk dat jullie allemaal meedoen!
  Nog even en je kan niet meer meedoen aan de winactie…. Heeft iedereen alle stappen ondernomen om kans te maken op een heerlijke geur van Larome Paris?! Zo niet, doe het dan alsnog nu het nog kan ;-)
  Bedankt Lisanne voor het opzetten van deze leuke winactie!
  Wie o wie wordt de winnaar……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge