Winactie

Winactie #7 | Win €90 shoptegoed bij Radbag!

blogbanner5

Al eerder schreef ik een over de toffe webshop Radbag. Hier kun je unieke cadeaus, toffe gadgets en leuke hebbedingetjes voor in en om je huis kopen. De webshop is ook nog eens budgetproof dus voor elke portemonnee geschikt. Vandaag heb ik de laatste winactie van de winactiemaand voor jullie. Je maakt namelijk kans op €90,- shoptegoed, vrij te besteden bij Radbag! 

Schermafbeelding 2017-01-19 om 11.58.58

Op mijn blog laat ik regelmatig leuke hebbedingetjes en gadgets zien. Zo schreef ik al eens over originele cadeaus, de Zoku Quickpop Maker, de letterlichtbak en de LED spreekwolk. Allemaal leuke gadgets en accessoires die bij winkels als Radbag te koop zijn. Hierboven zie je een aantal producten ter inspiratie, maar de webshop heeft zo’n enorm aanbod dat er voor ieder wel wat bij zit. Met de gewonnen €90 kun je in ieder geval lekker shoppen!

Hoe maak je kans op €90 shoptegoed?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt tot 31 januari waarna ik willekeurig de winnaars van de winactiemaand zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

samenwerking

95 thoughts on “Winactie #7 | Win €90 shoptegoed bij Radbag!”

 1. Wauw…..
  Super leuk dat jij deze fantastische prijs weg zult geven.
  Leuke webshop met zoveel moois.
  Ik zou eerst een leuke mok uitzoeken en pantoffels.
  Ik doe heel graag mee en volg jou op al je soc.med.k..

  Bloglovin: is waar ik je volg en deze post save en love naam: chucky12012

  Facebook: je fb pagina like ik en share daar deze actie voor jou op mijn tijdlijn naam: Ike Hassankhan

  Instagram is waar ik je volg en dit zal posten naam: @chucky1012

  Twitter: is waar ik je volg en dit zal tweeten en al als je dit tweet zal ik het ook retweeten naam: @chucky1012

  Xoxo

 2. Ohhhh dit is geweldig! Zoveel leuks te vinden bij Radbag en zo kan ik mijn man en zoon eens verrassen met iets origineels haha. Heb al wat leuke dingen gespot! Iets simpels kan zo fijn zijn, ik doe heel graag mee en waag een kansje!!

  FB *check*, Twitter (vivs36) *check*, Insta (vivs39) *check*

 3. Wat een prachtige gulle actie, ik loot heel graag mee en heb al van alles op de site van Radbag gezien dat ik wel zou willen hebben!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg op Twitter
  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 4. Wauw, wat onwijs gaaf! Ik vind dit zo’n leuke winkel en ze hebben echt hele grappige, vrolijke en handige spullen. Ik maak heel graag kans :) Ik volgde je al via Bloglovin.

 5. Woooooowieleukkkkkk! :D wat een onwijs gave winactie zeg, en wat een waaaanzinnig bedrag… Ik heb zeker al wat leuks gezien hahaha.. Die anti-zeurspray, die moet ik hebben voor mijn vriend hahahahah.. Echt geniaaal.hahha.. En nog veel meer leuke gadgets gezien, leuk leuk… Happyshop!!!! .. ik doe graag mee en volg je op FB, twitter & bloglovin!
  Je berichtje via facebook gedeeld en nu maar hopen!!!
  Groetje Ilsiee

 6. Wat een leuke shop en wat een royale actie.
  Een letterbox staat al heel lang op mijn Wishlist!!!

  Ik maak dus graag kans op shoptegoed bij radbag. Ik volg je op FB BL en IG.

  Bedankt voor de kans

 7. Oeee ik doe graag mee! Die Hello Kitty polaroid staat al een tijdje op mijn wishlist, dus als ik het shoptegoed win ga ik die aanschaffen!

  Ik volg je op Fb, dat deed ik al en daar zag ik hem voorbij komen. Op Instagram nu ook en op bloglovin. Allemaal onder Lesley van de Langkruis of My Little Happiness :-)

 8. Inderdaad een toffe shop! En helemaal super dat je een shoptegoed mag weggeven! Mocht ik de gelukkige zijn dan ga ik sowieso voor de letterlichtbak, die staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Ik volg je op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+

 9. De lichtgevende unicorn vind ik zo sweet!! En wat hebben ze nog veel leuke spulletjes. Ben niet van de socialmedia enzo, lichtelijk allergisch, maar geniet wel enorm van je blog!!

 10. Ik ben helemaal weg van Radbag omdat ze leuke dingen hebben voor het hele gezin. Dit keer denk ik dat ik ga shoppen voor onze tweeling Lucas en Eva. Ik heb voor hun dan ook het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 11. Whaaaa, supergaaf!! Al zoveel leuks voorbij zien komen bij RadBag, ik waag graag een kansje! Ik volg u op FB (Marcia Kan), Instagram en Twitter (marcia1981k)

 12. Wat een enorm gave webshop! ?
  Ik doe graag mee daar ik mijn bijna jarige moeder graag met wat moois dat ik in de webshop heb gezien verras.
  Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 13. Wat een leuke winactie weer! Ik zie net dat ik een andere winactie gemist heb, daar kun je me zo ook verwachten. Ik volg je op al je genoemde pagina’s, al kijk ik eigenlijk alleen maar actief op Bloglovin. :-)
  Radbag vind ik werkelijk een fantastische winkel. Als ik zou winnen dan zou ik in ieder geval de Game of Thrones 3D-puzzel kopen. Die is fantastisch en wil ik al sinds ik hem zag in de shop. <3

 14. Echt een super toffe winactie! Ik denk dat ik met dat shoptegoed echt enorm zou slagen. €90 is enorm veel zeg. Ik ben bijna jarig dus dit zou echt een super tof cadeau zijn. Ik vier mijn verjaardag nooit groot, maar het lijkt me leuk om zo wat dingen voor mezelf uit te zoeken. :) Ik volg je op alle social media. Duimen maar! Fijn weekend. Liefs,

 15. Dit is echt een grote actie zeg!
  Ik moet eerst de hele site bekijken voor ik een weloverwogen keuze zou kunnen maken welke artikelen ik nou het mooiste vind uit het Radbag assortiment!
  Ik doe graag mee met de actie en volg je op bloglovin’. Daar heb ik ook dit bericht geloved en gesaved :) (ik heet daar meermyr)

 16. Geniet altijd van je gezellige blog!! Wat hebben ze leuke, grappige en bijzondere kado’s bij Radbag. Weet nooit goed hoe blogloving werkt, heb het geprobeerd maar anyway, ik lees altijd je nieuwe posts :)

 17. Ik vind de site van radbag heel leuk en zou er zeker en vast veel hebbedingetjes op vinden met zo’n mooi bedrag! :D Ik volg je via alle kanalen.

 18. Wat zijn ze leuk! Ik krijg meteen zin om iets lekkers te bakken…
  Ik kies toch voor de grijze bakvorm, omdat iedereen hier gek is op mama’s roomboter cake ;-)
  Ik volg/like je op facebook, twitter, bloglovin en instagram en ik ga natuurlijk duimen
  Dat wordt een pracht van een verjaardagscake in Februari…

 19. Het is zo’n leuke webshop, ze hebben echt hele toffe dingen.
  Graag doe ik mee en doe mij maar 4x in de hoed.
  Ik volg/like je op Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram

 20. Ik volg je overal, ik doe graag mee met deze winactie, wat een leuke webshop, je kan er erg leuke dingen kopen, zou super zijn !!.

  Groetjes van,
  Anneliese

 21. Super leuk!! Ik doe mee via Facebook, bloglovin, instagram en twitter. Ik ben mijn nieuwe appartementje aan het inrichten en dit zou suuuuper goed van pas komen :)

 22. Wat een leuke shop is dat toch! Ik heb voor kerst wat gesurft. Echt hele grappige dingen. Ik doe graag mee en heb alle stappen gevolgd. Een nu fingers crossed!

 23. Wat een geweldige kans, ik ben een echte gadgetfreak en het is altijd leuk om cadeau te geven. Waag graag mijn kansje. Heb deze geweldige winactie gedeeld op mijn tijdlijn nu maar hopen dat ik misschien wel de gelukkige mag zijn ?? Fijne dag liefs Wanda

 24. Radbag is een super leuke webshop!! Ik doe mee, ik volg je via alle kanalen (Beautytalkblog of via mijn gewone naam, Eef De Smet).
  Liefs,
  Eefje

 25. Wat een ontzettend leuke actie! Ik heb de site van RadBag zitten bekijken en er staan echt veel leuke cadeau(tje)s op… zoals die sloffen die je in de magnetron kunt doen.. of zo’n leuke schattige wolkenlamp… Te veel om op te noemen… :-)
  Ik volg je op Facebook, Bloglovin (als Jacoba L) en Twitter (als Ko Lamers)

 26. Ik zit al een tijdje te azen op de eenhoorn-pantoffels van Radbag, dus je snapt wel dat ik blij ben met deze actie. Ik volg je via Bloglovin en Instagram.

 27. super,super,superleuk! Ik vind dit zo’n gave webshop! En dan kijk ik weer verlekkerd naar de lightbox of toch die leuke wolklampjes of toch…..
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin

 28. Hi! Wat een leuke actie! Ik zou graag iets leuks uitkiezen voor onze kapoen (die momenteel wat ziekjes is). Ik volg je op Facebook!

 29. Wat een gave website is het hé. Ik heb er al leuke dingen besteld. Maar de lightbox staat nog hoog op mijn lijstje. Ik volg je alleen niet op Twitter. De rest wel en daar geliked! Nu duiken draaien

 30. Jemig wat een hoop tegoed!! Daarmee kan ik in één klap de wensen van het hele gezin in vervulling laten gaan ;)

  Mijn dochter wil namelijk al heel lang die gave eenhoornsloffen! Mijn man zou graag een muziekkussen willen (JA, echt!) En een lightbox staat al eeuwen op mijn wensenlijst…..

  Allemaal haalbaar met dit tegoed!! Dus hard duimen maar…..

  Ik volg je op alle kanalen en hoop dat mijn extra kansjes me geluk gaan brengen ;) (Sabine Flothuis)

 31. Oh wauw wat een leuke winactie! Ik kende deze site nog niet en ben meteen gaan kijken.. wat een leuke dingen staan hierop! Ik doe heel graag mee en volg je op: Instagram, Bloglovin’ en Twitter.

 32. ❤❤❤Valentijn is in zicht!!!❤❤❤
  Mijn hartje klopt met smart en zingt ! Met delen en liken! Weet je meteen van deze actie is er maar 1!?met liefde voor jou en voor mijn. Maalt je ons met deze prijs superblij . Daarbij super kennismaking van u bedrijf! ?echt te gek!!?❤? wie wil dit NU niet!!! O. My God verliefd op eerste gezicht! Nodig met vrienden uit om ook gauw mee te doen!!?
  Groetjes Cindy voor mijn 3 kinderen

 33. Wat een toffe winactie! Ik doe mee en als ik win is het stoptegoed voor mijn dochter. Zij heeft net haar kamer veranderd en mist nog wat leuke accessoires. Veel geld heeft ze natuurlijk niet als 15-jarige en van ons heeft ze een nieuw bed, bureau en kast gekregen, dus dat stoptegoed zou mooi van pas komen;) Ik volg je op insta (petradenboef) en via Bloglovin’. Lieve groetjes!

 34. Een WIN-WIN situatie dit!! Ennnn ik heb een leuke blogster ontdekt ennnnn ik maak ook nog kans op deze leuke prijs!! <3 <3 <3 Nu nog hopen dat ik een beetje geluk heb =D Ik volg je nu via insta en facebook (ik heb geen twitter). Groetjes Sanne

 35. Wauw, hier zou ik heel erg blij van worden! Ik heb net mijn nieuwe studentenkamer betrokken en kan deze leuk opfleuren met dingen uit deze toffe webshop! Ik volg je via BL!
  <3

 36. Heel tof!!! Ik hou van al die aparte frutsels in huis, dus Radbag is een van mijn favorieten.
  Volger was ik al overal. (FB Tamara Mara Großmaul, BL Tamara TS, Insta & Twitter @paramara1982)

 37. Ik volg je maximaal en met dit tegoed zijn er veel leuke dingen uit te zoeken. Een snoepgrijper als eye-catcher en leuk met drie dochtertjes. Een Eenhoorn strooier en meer …

 38. Ik volgede je al op alle kanalen. Ik doe graag mee. Ze hebben op deze site zulke leuke cadeautjes voor jezelf (je moet jezelf af en toe ook verwennen) of voor een ander!

 39. Eerst en vooral waarom ben ik nooit eerder op uw blog terecht gekomen! Zoveel leuke acties en tips! EN nu weet wat ik moet kopen voor mijn zus haar verjaardag! ik zat al weken vast, ECHT BEDANKT! Ten tweede uw Instagram is goals! Ge zou me eens moeten leren hoe je zo leuk foto’s trekt.

  En ten laaste ik waardeer echt wat je doet met deze actie! Ik ben zo’n grote fan van RADBAG!

  Ik volg u op elke sociaal media en uw (zeer toffe en hulpzame) blog :D

  kusjes

 40. Te gek!!! Mocht ik zo gelukkig zijn, dan wordt het hier een Unicornicopia :D (Al zal manlief daar wellicht iets minder enthousiast van worden, haha!) Ik volg je via Bloglovin’.

 41. Oooooohhh I love Radbag. Heb er al voor zoveel geld gekocht dat ik van manlief nu een verbod heb hahahaha
  Ik.volg je nu op Facebook onder mijn eigen naam Marieke Piontek-Hofstra en op Instagram onder mijn bedrijfje B-Sassy
  Ik ga geen zielige verhalen afleggen want de ellende is hier thuis qua gezondheid voor mijn hele gezin nu hel maar blablabla stay positive dus!! En dat proberen mijn kinderen mijn man en ik ook nog steeds. Dusssssss ik zou graag willen winnen want er kan nog meer Radbag in huis bij. DOEONSDIEMAAR hihihi ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge