Winactie

Winactie #4 | Beauty & Welness pakket t.w.v. ruim €100!

New year

Hallo! Hopelijk hebben jullie een heerlijke, gezellige, lekkere eerste Kerstdag gehad. Ik heb heerlijk van mijn vrije dagje genoten met Pris en ’s avonds hebben we gezellig gegeten bij mijn schoonouders. Vandaag ben ik gezellig aan het werk bij ons jaarlijkse Kerstbuffet. Altijd super druk maar bovenal vooral erg gezellig. Op deze tweede Kerstdag sluiten we de winactie week af met de ‘knaller’. De afgelopen maanden heb ik allerlei goodies voor jullie verzameld. Zelf, maar ook namens merken en webshops. Dit resulteert in een super tof pakket vol beauty & welness pakket! Lees snel verder hoe je kans maakt!

Wat er precies in het pakket zit, ga ik jullie voor de verandering eens niet vertellen. Wel wil ik jullie natuurlijk een kleine impressie geven van een aantal merken die in de box zullen zitten.

OPI
Orofluido
Victoria Secret
Aussie
Zenner
Catrice
Essie
PS Love
The Body Shop
Essence
Yankee Candle
en meer…

gift

Hoe maak je kans op dit pakket? (+ 1 entry)
 
Volg You Nailed It via Bloglovin’
Like de You Nailed It Facebookpagina
 Laat een reactie achter onder deze post waarin je vermeld dat je meedoet en welke (extra) stappen je hebt ondernomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen mits je gewonnen hebt.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
Volg mij op Instagram (+ 1 entry)
Deel de winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje ‘delen’ onder aan deze pagina. (+ 1 entry)
Volg mij op Twitter en deel de winactie met jouw volgers. Klik hier om te tweeten. (+ 1 entry)

De winacties van de winactieweek duren allemaal t/m 14 januari 2015. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnaressen!

Fijne tweede Kerstdag allemaal! ♥

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

52 thoughts on “Winactie #4 | Beauty & Welness pakket t.w.v. ruim €100!”

 1. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal in het pakket zit, maar de merken zijn allemaal top! Ik doe dus graag mee. Ik volg je op bloglovin’, facebook en twitter (maar heb niet getweet)

 2. Wat een ontzettend leuke acties. Ik volg je nu op bloglovin.
  Dit zou een heel leuk kado wezen voor mijn dochter, een soort verlaat kerstkado, zeg maar.
  Nog een fijne kerst!

 3. Wauw, prachtig zo een pakket met fijne producten!
  Ik doe heel graag mee.
  Natuurlijk like, share volg en tweet etc. op al je soc.med.k. waar je op actief bent!

  Bl: chucky1012

  Instagram: chucly1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Email: dots_233@hotmail.com

  Fijne en mooie dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…FeestdagenMy Profile

 4. Heey, ik wens jou, en alle lezers van je blog hele fijne feestdagen en natuurlijk het allerbeste voor 2015! Wat een leuke actie zo met christmas zeg! ;-) Altijd leuk en verrassing, het klinkt heeel erg veelbelovend! Ik doe graag mee, en heb alle verplichte stapjes doorlopen. Geniet nog eventjes van de laatste kerstdag! Groetjes van ilsiee

 5. Oh toe maar! Ik doe graag mee hoor. Ik volg je op Bloglovin en Facebook (Lotje Janssens). Ook volg ik je op Instagram (Beautybylj). Ook op Twitter en heb ik getweet! (Bolleke08) Heb het trouwens ook gedeeld op FB! XOXO
  Lotje onlangs geplaatst…Fijne Kerstdagen!My Profile

 6. Leuke actie! Ben heel benieuwd wat er in de box zit! Ik volg je op Bloglovin (en heb je post geliked) en ik volg je op Facebook. Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar! :)

 7. Hoi Lisanne, wat een leuke verrassing! Ik doe mee! Ik heb alles gedaan + de extra entry’s. ♥ Voor jou nog erg fijne feestdagen gewenst. ♥

 8. Leuke actie. Erg leuke producten . Zou leuk zijn om mezelf eens te verwennen met dit leuke pakket. Ik volg je op bloglovin, Facebook, instagram en twitter en ik heb het bericht gedeeld op twitter alles onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes

  ,Cheyenne

 9. Wat een mooi verwenpakket. Een van mijn voornemens dit jaar is beter voor mijn lichaam zorgen en dit pakket zal daar zeker bij helpen. Ik zou daarom ook graag meedoen aan deze winactie. Hiervoor volg ik je al via bloglovin en Facebook, als extra actie heb ik dit artikel gedeeld via Facebook.

 10. Wauw, wat een leuke actie. ik doe graag mee. ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). gr. melissa

 11. Oh noo.. nog een deelname last minute! Ik wil toch ook wel graag kans maken op dit prachtige pakket als ik zo al die mooie merken lees.
  Ik volg je op Bloglovin’ en ook op Facebook. Ik gebruik de naam Kirsten Ooms daarmee deelde ik de winactie ook.
  Via Twitter heb ik de tweet ook geplaatst met de naam itruelyme.

  Ik hoop dat ik misschien zo last minute nog kans kan maken. (: liefs xx
  Kirsten onlangs geplaatst…Tips voor een cozy outfit in stijlMy Profile

 12. Ohhhh wauw wat een prachtige merken zitten er in dit pakket! Zie zoveel van mijn favoriete merken voorbijkomen! Heerlijk verwenpakket :D
  Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook!

 13. Hoi lisanne! Echt een superleuke winactie dit! Ik doe mee :). Ik volg je bloglovin en heb je facebookpagina geliket. Ik volg je ook op instagram. Ik heb ook de winactie gedeeld op facebook en volg je op twitter + getweet!
  Liefs demi.

 14. Wat een acties heb je zeg! Super!
  Ben erg benieuwd wat voor mooie spullen je hebt verzameld!

  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter & heb al je winacties natuurlijk even ge-retweet!

  Geniet van jullie zwangerschap & je vakantie!

 15. Wat een leuke winactie! Ik vind het ook zo leuk dat je niet verteld wat er precies in het pakket zit en het een verassing is. Ik doe daarom ook heel graag mee. Ik heb alle bovenstaande stappen gedaan behalve het volgen op Instagram.
  Lies onlangs geplaatst…Hier word ik blij van!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge