Winactie

Winactie #3 | OPI Mini Holiday Stars 2014

Vanavond is het Kerstavond. De vooravond van twee dagen gezelligheid met familie en/of vrienden. Genoeg reden om met een Kerstachtige winactie te komen dacht ik zo. Ik tikte de OPI Mini Holiday Stars op kop, een set met prachtige tinten voor de winter. Of… Eigenlijk het gehele jaar. Hoe je kans maakt op deze set? Dat lees je verderop!

Wat moet je doen om kans te maken op een MAC lipstick naar keuze? (+ 1 entry)
 Volg You Nailed It op Bloglovin’
Like de You Nailed It Facebookpagina
 Laat een reactie achter onder deze post waarin je vermeld dat je meedoet en welke (extra) stappen je hebt ondernomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen mits je gewonnen hebt.

Wat mag je doen om extra kans te maken op dit palette?
Volg mij op Instagram (+ 1 entry)
Deel de winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje ‘delen’ onder aan deze pagina. (+ 1 entry)
Volg mij op Twitter en deel de winactie met jouw volgers. Klik hier om te tweeten. (+ 1 entry)

De winacties van de winactieweek duren allemaal t/m 14 januari 2015. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnaressen!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

47 thoughts on “Winactie #3 | OPI Mini Holiday Stars 2014”

 1. Prachtige nagellakken en ik doe heel graag mee!
  Ik volg je op bl. alwaar ik deze post zal liken: chucky1012

  Like ik je fb pagina waar ik deze actie zal liken en ook zal sharen voor je: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Volg ik je op twitter waar ik dit zal tweeten en heb geretweet: @chucky1012

  Zo volg ik je ook op instagram: chucky1012

  Email: dots_223@hotmail.com

  Fijne Feestdagen Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…FeestdagenMy Profile

 2. OPI is echt geweldig, super leuk dat je zo’n prachtig setje weggeeft. Ik heb nog niet veel lakjes van OPI maar zou er graag wel meer willen. Ik doe daarom mee, deze kleuren zien er super gaaf uit.

  Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  Ik like de Facebookpagina met de naam Kirsten Ooms ook deelde ik dit artikel met mijn vrienden.
  Ik volg je op Twitter met de naam Itruelyme en tweette: https://twitter.com/itruelyme/status/547678022082383873
  Ik volg je op Instagram met de naam Itruelyme.

  Fijne feestdagen alvast!
  Kirsten onlangs geplaatst…Makeup Revolution Redemption Palette – Iconic 3My Profile

 3. Ahh wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee. :)
  Ik volg je overal, heb getweet onder de naam @sjoukjedw en de winactie gedeeld op Facebook.

  Liefs!

 4. Heey, wat een superleuke actie zeg! ;-) Echt toppie dat je dit weg geeft aan de lezers van je blog. Ik doe graag mee met jouw geweldige winactie, leuk leuk vooral zo met de feestdaagjes voor de deur, prachtige kleurtjes van opi. Een leuk extraatje is zeker altijd welkom! Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, verder wens ik jou en alle lezers fijne dagen! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

 5. Leuk zeg! Ik heb nog geen OPI-lakje en ben er wel benieuwd naar. Ik volg je op bloglovin (Marit107) en op instagram (Herfstblaadjes) en via facebook.

 6. Supergave winactie! Ik heb alles gedaan :) Mijn Twitter en Instagram account heten beiden Renee19888 :) Op Facebook ook gedeeld en op Bloglovin volgde ik je al een tijdje.

 7. Prachtige lakjes en goede kwaliteit. Ik ben gek op opi blijft erg lang zitten en mooi dus ik doe graag mee. Ik volg je op facebook, bloglovin, instagram en twitter onder mijn naam cheyenne jansen. Ook heb ik de actie gedeeld op facebook en twitter.

  Groetjes,

  Cheyenne

 8. Hoi, wat een leuke winactie! Ik hou van OPI! Ik volg je op bloglovin, instagram, facebook en twitter en deelde je winactie op facebook en twitter. <3

 9. Sinds kort ben ik in het bezit van drie lakjes van de OPI en ben helemaal gek op dit merk aan het worden. Daarom doe ik graag mee aan deze winactie. Ik volg je al langer via bloglovin en Facebook en als extra actie heb ik dit artikel gedeeld op Facebook.

 10. Wauw, wat een leuke actie. ik doe graag mee. ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). gr. melissa

 11. Wat een leuke win actie! Onderstaande gedaan:
  – Bloglovin
  – Facebook
  – Instagram ( ik moest mijn instagram account even goed afstoffen en mijn wachtwoord zoeken maar het is gelukt, alles voor OPI ;-) )
  Liefs,
  Berdien Renes

 12. Dol op je verhalen & recensies met alle producten die je test. :) Mooie lakjes zijn dit!
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter & heb al je winacties natuurlijk even ge-retweet!

  Geniet van jullie zwangerschap & je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge