Winactie

Win €100,- shoptegoed bij Horloge.be – GESLOTEN!

blogbanner-2

Vandaag heb ik wederom een hele toffe winactie voor jullie! In samenwerking met Horloge.be mag ik namelijk één van jullie blij maken met €100,- shoptegoed. En geloof mij, daar kan je best een (of twee) heel tof horloge mee scoren! Wat je moet doen om hier kans op te maken, lees je verderop! 

Horloge.be verkoopt horloges in verschillende prijsklasses. Er is dus echt voor elk wat wils. Onderstaand zie je een aantal horloges die je zou kunnen aanschaffen van het te winnen shoptegoed. Soms moet je wat bij leggen, soms niet. En met een beetje geluk kun je van het gewonnen shoptegoed zelfs twee horloges aanschaffen! Naast horloges verkoopt Horloge.be ook bijvoorbeeld de activity cracker van Michael Kors, onder andere in het roze met rosé goud (tweede van links). Maar ook voor horlogebanden en cadeausets ben je bij Horloge.be aan het goede adres. Genoeg mogelijkheden dus, om je gewonnen shoptegoed aan uit te geven!

schermafbeelding-2016-09-21-om-14-29-54
Hoe maak je kans op de €100 shoptegoed?

 Volg You Nailed It via een van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
Deel deze winactie openbaar met je vrienden op Facebook voor een extra kans. Klik op het knopje ‘delen’ onderaan de blogpost.
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie eindigt zondag 9 oktober waarna ik willekeurig een winnaar zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

 x Lisanne

samenwerking

25 thoughts on “Win €100,- shoptegoed bij Horloge.be – GESLOTEN!”

  1. Wat leuk, ik waag graag een kansje! Die Michael Kors horloges vind ik prachtig.
    Ik volgde je al op de drie pagina’s en heb je post gedeeld. :-)

  2. Wauw! Wat een leuke winactie! :D ik waag heel graag een kansje voor mijn dochter die binnenkort jarig is!
    Ik volg je op Fb en BL en gedeeld op mijn fb.

  3. Geweldig! Mijn man heeft het al maanden over een nieuw horloge , dus ik doe heel graag mee, zodat ik hem een extra mooi cadeau kan geven voor zijn verjaardag. Ik was al overal volger en ik heb geliked en gedeeld. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramar1982)

  4. Wat lief dat je zo’n mooi cadeau weggeeft! Het bandje van mijn oude Cluse-horloge begint uit elkaar te vallen, dus ik ben wel toe aan een nieuw exemplaar. Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op facebook en instagram. Ik kende de webshop nog niet, maar ben echt onder de indruk van het aanbod!

  5. Wauw wat een bedrag mag je weggeven! Die rose gouden vind ik prachtig. Ik maak graag kans en volgde je al overal . Ook heb ik deze post gedeeld. En nu fingers crossed :)

  6. Ik doe heel graag mee! Een horloge is m’n favoriete accessoire, dus het zou super leuke zijn om een nieuwe uit te mogen kiezen! Ik volg je via Bloglovin’ en Insta (@thingsiwanttoblogabout). Nu heel hard duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge