Favorieten

Who to follow | Favoriete bloggers van dit moment

banner

Eén keer in de zo veel tijd zet ik blogs en bloggers in het zonnetje. Ik lees en volg een hoop blogs en blijf maar nieuw pareltjes ontdekken. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete blogs van dit moment zien. Net ontdekt of al een tijdje in mijn Bloglovin’ lijst… Wat opvalt is dat er steeds meer lifestyle bloggers bij komen. Ik vind het heerlijk random blogs te lezen. Niet alleen beauty, maar meer dan dat. Houd jij daar ook van? Wie weet staat hier wel jouw nieuwe favoriet tussen!

My Paperblank

My paperblank

Suzanne is een beetje het boegbeeld van de mooie gezonde ontbijtjes. Elke keer op Instagram verlekker ik me weer bij de prachtige creaties die ze maakt, die ook nog eens super verantwoord zijn. Zij heeft me deels geïnspireerd om mijn – voornamelijk – voedingspatroon te doorbreken en veel gezonder en bewuster te eten. Suzanne maakt het leuk! Op My Paperblank schrijft ze werkelijk over van alles. Inspirerende stukjes tekst, tips over een gezonde levensstijl, updates over suikervrij leven, recepten en ga zo maar door. Heerlijk!

Joy From Joyce

joy from joyce

Joy From Joyce zie ik zelf een beetje als een stukje leven van Joyce op het internet. Haar eigen stukje wereld, beschreven op haar blog. Ik kan genieten van haar verslagjes over hun prachtige zoontje Aron, van haar bruilofstverhalen (nagenieten mag van mij nog heel lang duren!), haar keuzes wat betreft studies en normen en waarden wat betreft opvoeding. Sinds onze trouwplannen heb ik enige vorm van nesteldrang, vrees ik. :P Ik heb veel respect voor deze jonge ouders, de keuzes die ze maken en de manier waarop zij aankijken tegen hun leven samen met Aron. Joyce heb ik nog nooit ontmoet, maar op de één of andere manier heb ik het gevoel alsof ik haar ken!

by Dagmar Valerie

by dagmar valerie

‘Make your own luck’ is de ondertitel van deze heerlijke vrolijke blog van Dagmar. Geluk en positiviteit zijn inderdaad woorden die bij mij opkomen als ik rondsurf op by Dagmar Valerie. Het is een hele brede en persoonlijke blog met onderwerpen als beauty, inspiratie, lifestyle en fashion. Dagmar is een duizendpoot wie schrijft voor verschillende platformen. Haar plezier in haar stage op het hoofdkantoor bij H&M spatte ook van haar blog af. Met veel plezier heb ik haar updates hierover gelezen. Je raakt ontzettend betrokken door Dagmars manier van schrijven. Een heerlijke ‘van alles wat’ blog. Kopje thee erbij en lezen maar!

Team Confetti 

team confetti

Team Confetti vind ik hét voorbeeld van de bloggerstip die ik eergisteren gaf: ‘Blijf jezelf en wees uniek’. Team Confetti is een hele unieke blog met een eigen stijl beheert door twee super enthousiaste meiden. Wat voor een blog het is? Tja, van alles wat. Beauty, fashion, lifestyle en heerlijke DIY’s. Alles met een behoorlijke dosis creativiteit waardoor elke post een eigen stijl heeft. Een leuk voorbeeld vind ik de Week Doodle, wat heb ik daar hard om gelachen. Werkelijk een genot om te lezen, elk artikel weer!

So Lidewij

so lidewij

Last but not least de blog van Lidewij! Op So Lidewij blogt ze over van alles en nog wat. Een hoop beauty maar ook food en lifestyle. Ook word ik altijd erg blij van haar filmpjes, welke één en al vrolijkheid uit stralen. Haar kijk op het leven vind ik inspirerend. In deze post vertelt ze over dingen die haar blij maken. Vooral het stukje over haar donor-vader inspireerde me erg. Ik vind het erg bijzonder hoe zij hier tegen aankijkt en heb daar super veel respect voor. De artikelen op So Lidewij zijn lekker geschreven en lezen prettig weg. Geen eindeloos gelul, maar straight to the point met een vleugje Lidewij overal door heen geweven. Top!

Nu ben ik benieuwd? Welke blogger is jouw favoriet?

handtekening

18 thoughts on “Who to follow | Favoriete bloggers van dit moment”

  1. Leuk lijstje! Ik volg Lidewij ook al een eeuwigheid (ongeveer ;) ) en vind haar blog erg leuk; ze is ook een vlotte meid en zegt gewoon duidelijk wat ze vindt; daar hou ik van.

    Team Confetti is ook echt een gezellige blog ;)
    Mirjam onlangs geplaatst…Sale bij Boozyshop!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge