Lifestyle

What’s In My Bag | Travel version

banner

Een populair item wat op bijna elke blog wel voorbij komt, is de ‘What’s In My Bag’. In Boedapest besloot ik alle rotzooi uit mijn handbagage te gooien om hier vervolgens een foto van te maken. Ik laat jullie vandaag zien wat ik meenam onderweg naar Boedapest! En in feite verschilt dit niet heel veel van wat ik normaal meesleep in mijn tas.

whats in my bag

Eén ding wat je altijd in mijn tas zult vinden, is handcrème. Momenteel gebruik ik de Vitamine E hand- en nagelcrème van The Body Shop. ♥ Lush’ Lemony Flutter ontbreekt ook niet. Even tussendoor mijn nagelriemen invetten is bijna een automatisme geworden. ♥ Natuurlijk kan ik ook niet zonder iPhone en bijbehorende oortjes op pad. ♥ Aangezien ik een fikse verkoudheid had onderweg naar Boedapest, nam ik ook Dampo en neusspray mee. Vooral dat laatste was een uitkomst in het vliegtuig! ♥ Onderweg vind ik het ook altijd fijn om handgel bij me te hebben. Deze komt van The Body Shop en heeft een zoete aardbeiengeur. ♥ Mijn lippen kunnen niet zonder een kleurtje of glansje. Daarom heb ik standaard mijn lipstick van La Biosthetique en Baby Lips bij me. ♥ Wanneer ik lang onderweg ben, vind ik het ook altijd fijn om wat elastiekjes en schuifjes bij me te hebben. Wanneer mijn losse haar me dan begint te irriteren, kan ik het snel vastzetten. Hierbij kan een borsteltje natuurlijk ook niet ontbreken. ♥ De matterende papiertjes van Essence zijn echt een uitkomst! Even deppen op je vette t-zone en je huid is weer gematteerd. Deze zitten standaard in mijn tas! ♥ Een frisse adem is natuurlijk altijd prettig en kauwgom in het vliegtuig is geen overbodige luxe.

Ook mijn iPad 2 gaat standaard mee als ik een lange reis maak. Lekker een boekje lezen, filmpje kijken of gewoon surfen over het web. Mijn iPad en ik zijn al en aantal jaar onafscheidelijk. ♥ Om de lange wachttijden te overbruggen nam ik twee tijdschriften en een Creatief Kleurboek voor Volwassenen mee. ♥ Natuurlijk horen daar ook kleurpotloden bij, dus stopte ik ook een etui met potloden én een puntenslijper in mijn tas!

Wat kan er echt niet ontbreken in jouw tas tijdens een lange reis?

handtekening

5 thoughts on “What’s In My Bag | Travel version”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge