Sieraden Trouwen

Wedding Wednesday | Mijn trouwsieraden + nieuwe foto’s!

IMG_0138

In de aankomende Wedding Wednesdays zal ik jullie een kijkje geven in allerlei dingen rondom de bruiloft. Natuurlijk krijgen jullie binnenkort een verslag van de dag zelf, maar ook de jurk en natuurlijk de Honeymoon zullen de revue nog passeren. Vandaag laat ik jullie de sieraden zien die ik droeg tijdens dé dag. Uiteraard aangevuld met foto’s! Benieuwd naar de sieraden (of gewoon naar de foto’s)? Klik dan verder!

IMG_0141

De dag dat ik mijn trouwjurk ging kopen in Arnhem kreeg ik van mijn moeder (en vader natuurlijk) een prachtig cadeau. Al maanden was ik verliefd op een prachtige ketting van het merk Heart To Get. Om zo maar even te kopen, ging me iets te ver, aangezien er nog best een prijskaartje aan hangt. Wel wist ik dat ik graag zoiets wilde tijdens de bruiloft. Simpel en klassiek, precies waar ik van hou. Geen opvallende grote sieraden voor mij.

Mijn moeder nam me mee naar de winkel waar we het kettinkje al eerder hadden gezien om ‘toch nog even te kijken’. Nadat ik de ketting had gepast, liep me moeder naar de kassa en rekende ‘m af. “Een cadeautje voor bij je bruidsjurk waar je later ook nog wat aan hebt,” zei ze. Slik… Wat een mooi cadeau, ik ben er nog steeds zo blij mee!

IMG_0147

Een armbandje vinden, was wat lastiger. Ik wilde, net als de ketting, iets subtiels en klassieks. Zilver, misschien met een beetje blauw (de thema kleur van de dag), maar verder niet té. Het hoefde ook niet veel te kosten, armbandjes draag ik nou eenmaal niet zo vaak. Op eBay kwam ik een schattig armbandje tegen wat achteraf ‘namaak’ bleek te wezen van Tiffany & Co. Als je goed kijkt, zie je dat na het vele dragen het armbandje niet heel mooi gebleven is, maar op de dag zelf was hij perfect. Het Heart To Get kettinkje lijkt trouwens ook erg op kettinkjes die Tiffany & Co verkoopt, goede combi dus!

ring

Uiteraard kwamen er ook ringen bij kijken! Onze ringen kochten we bij Lucardi en komen uit de Las Vegas Trouwringen collectie. Klinkt lekker fout, niet? De ringen zijn zilver en mat geslepen aan de buitenkant. De rest is wel glimmend en mijn ring is aan de onder- en bovenkant afgezet met zirkonia steentjes.

Ik zocht in onze foto’s die we tot nu toe hebben ontvangen naar eventuele kiekjes waarop de sieraden (duidelijk) te zien zijn. Alle foto’s zijn gemaakt door Jantina Scheltema van Amelandfoto.

ring2full2

Eén nadeel, het kettinkje is wel super eigenwijs en gaat lekker vaak op de kop hangen! Op deze foto zie je ook mijn oorbellen. Simpele zilveren knopjes met een blauw strass-steentje er in.

full3

In mijn haar droeg ik een blauw/witte bloemenknip. Ik heb lang getwijfeld of ik een bloem in mijn haar wilde. Mede door het feit dat ik niks kon vinden wat ik mooi vond. De vrijdag voor de bruiloft liep ik ineens tegen deze knip aan, achteraf ben ik erg blij dat ik nog iets heb kunnen vinden!

full

Sieraden maken absoluut de outfit af. Ook al koos ik voor subtiel, dit was wel helemaal ‘ik’. Het plaatje klopt gewoon en daar ben ik blij mee!

Ketting Heart For Initials – Heart To Get (Klik hier voor verkooppunten)
Armband Five Hearts Bracelet Tiffany & Co ReplicaeBay
Oorbellen – De Snuusterij Hollum
Ring Las Vegas Lucardi
Bloem – De Snuusterij Hollum

handtekening

18 thoughts on “Wedding Wednesday | Mijn trouwsieraden + nieuwe foto’s!”

  1. Hee Lisanne, had jij een bruidsstyliste (zoja welke?) of heb je alles zelf zo mooi gedaan? Heb de mijne via wishes and weddings gevonden, maar ben zo benieuwd hoe jij die look voor elkaar hebt gekregen, echt zo prachtig!

  2. Hallo Lisanne!
    Mooie foto’s!! heb je daar iemand voor ingehuurd want de foto’s zien er erg professioneel uit!!
    Bij mijn trouwfoto’s zie je het verschil wel tussen de foto’s van de professionele fotograaf en de foto’s die familie en vrienden hadden gemaakt!

  3. Prachtige sieraden zeg! Ze lijken erg op die van mij. Volgende maand ga ik ook eindelijk trouwen, ik ben benieuwd hoe de dag van mijn leven er uit komt te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge