Persoonlijk

We hebben een vakantie geboekt!

blogbanner

Woehoe! Met m’n nieuwe baan is het eindelijk mogelijk om weer eens echt als gezin op vakantie te gaan. Daar maakten we gelijk gebruik van en boekten een vakantie voor in de voorjaarsvakantie! Dit is ook de eerste keer dat we als gezin met vier kids op vakantie gaan. Waar de reis naar toe gaat? Dat laat ik je zien!

Omdat hier zomers genoeg te doen is op het eiland, besloten we om in het voorjaar lekker samen weg te gaan. Daarbij gaat de oudste na de zomervakantie ‘op kamers’ dus zullen we ook druk zijn met verhuizen. Dat kost natuurlijk een hoop geld, dus zochten we een geschikte vakantie voor alle leeftijden wat niet meteen een aanslag zou zijn op onze bankrekening.

De oudste is dan inmiddels bijna 16 jaar, terwijl de jongste telg dan nog maar 9 maanden is. We wilden niet te ver weg met de kleine dus besloten we in eigen land te blijven. Uiteindelijk viel de keus op Centerparcs de Eemhof. We zijn hier anderhalf jaar geleden een dagje geweest om te zwemmen en het park zag er erg mooi uit. Een stukje buitenland, gewoon in Nederland. Het personeel was zeer vriendelijk, er is genoeg te doen voor jong en oud en de kinderen vermaken zich uren in het zwembad. Ik kan niet wachten om samen met Jippe te gaan zwemmen!

Centerparcs staat helaas niet bekend om z’n budgetvriendelijke vakanties. Gelukkig zijn er een hoop mogelijkheden om met korting naar Centerparcs te gaan. Zo is er de familiekorting en profiteerden wij van 20% vroegboekkorting! En dan wordt het ineens een stuk aantrekkelijker.

Ik kijk er zo naar uit om er even tussen uit te gaan. 2015 was jaar vol hoogte- maar ook dieptepunten. Gewoon even samen weg met zijn zesjes. Niks hoeven, alleen maar genieten. Ik heb er nu al zin in!

x Lisanne

 

Heb jij nog tips wat betreft de omgeving rondom de Eemhof?

samenwerking

2 thoughts on “We hebben een vakantie geboekt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge