Beauty

W7 | In The City Eyeshadow Palette

banner

Mijn Urban Decay Naked Basics palette en ik zijn onafscheidelijk. Het is een van mijn meest gebruikte palettes omdat je er prachtige neutrale ooglooks mee kunt maken en er tevens een goede basis mee kunt leggen. Toen het Urban Decay Naked Basics II uitkwam, was ik meteen enthousiast. Maar tja, die prijs hè… En toen deed W7 waar W7 goed in is, dupes maken van beide Basics palettes. Ik schafte meteen het In The City palette aan, hét goedkope alternatief voor het Basics II. Is ‘ie het waard? Dan lees je vandaag!

2015-04-01 15.28.53 2015-04-01 15.30.16

Het palette komt in een tinnen blikje, net al alle andere W7 palettes. Deze verpakking is natuurlijk duidelijk geïnspireerd op het UD Naked 2 palette, welke ook in zo’n mooie stevige verpakking komt. De oogschaduw pans zitten in een soort rubber gedrukt. Ze gaan geen kant op.

2015-04-01 15.32.42 2015-04-01 15.33.10

Het W7 In The City palette bevat zes matte neutrale kleuren.  In tegenstelling tot het Basics I palette bevat deze wat koelere, taupe kleuren die wat dichter bij elkaar liggen. Ze zijn wat grijzer dan het Basics I, welke wat bruinere kleuren bevat. Elke oogschaduw pan bevat 1,16 gram product.

swatches w7 in the city

VLNR: Wigwam – Troy – Brass – Touch – Autumn – Andrea

De kleuren bevatten redelijk veel pigment en verrassen me eigenlijk. Ze zijn zacht van structuur, misschien ietwat poederig maar wel goed gepigmenteerd. Zeker voor matte oogschaduwkleurtjes! Wigwam is het lichts en bevat ook een hele subtiele glans. Ideaal als highlighter. Hij valt niet op, maar ligt vrij dicht bij mijn eigen huidskleur. Troy is een mooie beige kleur die ideaal is als basiskleur. Brass is mijn persoonlijke favoriet. Een prachtige taupe/mauve oogschaduw. Touch en Autumn zijn beide koele bruine kleuren, de één wat intenser dan de ander. Als laatst hebben we Andrea een grijsbruine kleur die bijna naar zwart neigt. Ideaal om je look wat zwaarder of ‘smokey’ mee te maken.

oogloog w7 in the city

Ook bij het maken van een ooglook werken ze zeer prettig. Houd hierbij natuurlijk in je achterhoofd dat het neutrale basiskleuren zijn die niet te veel op vallen. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Troy, in mijn crease Brass in combinatie met Touch. In mijn buitenste ooghoek bracht ik met mijn blendingkwast een klein beetje Autumn aan voor net dat beetje definitie. Deze bracht ik tevens aan op mijn onderste wimperrand. Op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek bracht ik uiteraard Wigwam aan. Love it!

2015-04-01 15.31.24

Naast mijn Basics I palette heb ik er een nieuwe favoriet bij hoor! Wat ben ik hier blij mee, deze kleurtjes pak ik regelmatig voor een snelle, makkelijke en alledaagse look. Het geeft je een mooie oogopslag zonder dat andere mensen door hebben dat je vrij ‘veel’ oogschaduw draagt. De oogschaduws werken prima en blijven met een basis gedurende de dag perfect op hun plaats. Bingo!

W7 In The City Eyeshadow Palette is onder andere te koop bij de OP = OP Voordeelshop maar is ook te vinden in verschillende online webshop. De prijs? Dat is het fijnste, voor dit mooie palette betaal je namelijk maar €5,99 per stuk. Ga je liever voor warmere kleuren zoals in het UD Naked Basics I palette, dan is er ook nog een W7 In The Mood palette te koop. 

handtekening

9 thoughts on “W7 | In The City Eyeshadow Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge