DIY

Videotutorial | Nagelscheurtje repareren

banner

Lange nagels, ik heb er lang voor gespaard. Nu ik weer meer aan het werk ben, splijten mijn nagels helaas nog al eens. Doordat ik jaren heb nagel gebeten, zijn mijn nagels zacht en broos. Eén stootje en ze scheuren in. Bye bye, lange nagels! Nu heb ik een manier waarmee je kunt voorkomen dat je nagel nog verder in scheurt. Kijk snel verder!

Wat heb je nodig?

 • Theezakje
 • Schaar
 • Bakje om de thee in te doen
 • Nagellijm
 • Eventueel een pincet
 • Grove vijl
 • Nagellak (niet te licht)

Kun je de video niet bekijken of openen? Klik hier

Let er op dat de nagellijm niet bij je nagelriem komt. Helemaal voorkomen kun je dit niet. Gebeurt dit toch, probeer het dan met een manicurestaafje gelijk weg te halen. Een beetje nagelriem olie na de tijd is ook geen overbodige luxe! Ik gebruik deze manier regelmatig om verder inscheuren te voorkomen. Meestal met succes, wanneer de nagel dan wat langer is gegroeid, kort ik hem in tot het scheurtje!

Succes!

Wat doen jullie wanneer je nagel is in gescheurd of gespleten? Tips zijn meer dan welkom!

Doe jij al mee met de Joursna winacie? Kijk hier

11 thoughts on “Videotutorial | Nagelscheurtje repareren”

 1. Handige methode! Als mijn nagel gescheurd of gespleten is moet ik zo snel mogelijk een vijl in mijn buurt hebben anders gaat het mis en heb ik geen nagel meer over.

 2. Ik bijt ook al jaar en dag op mijn nagels,zoyu ik echt eens moeten afleren.
  ben een beetje research aan het doen over Biotine voor mijn nagels en haar te laten groeien maar blijkbaar zijn er wel bijwerkingen van..mischien gewoon eens van mijn nagels leren blijven. na 1 week of twee barsten ze meestal vanzelf al.

   1. Hallo, ik ben nagelstyliste maar de Herome nagelverharder is de slechtste wat er bestaat voor de nagels. Lijkt een enorm goede te zijn doordat je er mega sterke nagels door krijgt. Maar in alle producten van Herome zit formaldehyde wat erge ziektebeelden aan kan brengen zoals, ontstelingen van oogslijmvliezen en de bovenste luchtwegen, hoofdpijn. Veel gebruik van dit product kan zelfs leiden tot een groter risico op kanker o.a. ter hoogte van de neus.

    Niet om aan te raden dus!
    Sorry moest dit even kwijt want dit is wat veel mensen niet weten.

   2. Hallo, ik ben nagelstyliste maar de Herome nagelverharder is de slechtste wat er bestaat voor de nagels. Lijkt een enorm goede te zijn doordat je er mega sterke nagels door krijgt. Maar in alle producten van Herome zit formaldehyde wat erge ziektebeelden aan kan brengen zoals, ontstelingen van oogslijmvliezen en de bovenste luchtwegen, hoofdpijn. Veel gebruik van dit product kan zelfs leiden tot een groter risico op kanker o.a. ter hoogte van de neus.

    Niet om aan te raden dus!
    Sorry moest dit even kwijt want dit is wat veel mensen niet weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge