Nagellak

This is it | Money Bag Glitterlak (Intertoys)

IMG_6083

Al een tijdje terug kocht ik in Heerenveen een glitterlak bij de Intertoys. Om eerlijk te zijn was ik hem een klein beetje vergeten, tot ik laatst mijn glitterlakken aan het uitzoeken was. Intertoys verkoopt steeds meer make-up en nagelproducten, dat ik er zeker even rond gekeken heb. Ik kwam zelfs Caviar Beads tegen die spreken op de beads van MUA leken!  Uiteindelijk nam ik Money Bag mee, een vrij simpele glitterlak, met prachtige kleuren voor het najaar. Eens zien wat deze “speelgoed-lak” te bieden heeft! 

IMG_6087

Het flesje lijkt vrij klein, maar toch verraste de inhoud mij. In dit schattige flesje zit maar liefst 12 ml! De vormgeving is leuk, ik hou van de zwarte dop. Ergens doet het me een klein beetje denken aan de flesjes van OPI, die wat groter zijn.

IMG_6086

En dan nog een vergelijking met OPI, dé reden waarom deze lak meenam. Hij lijkt namelijk sprekend op OPI The Living Daylights uit de Skyfall collectie van vorig jaar. De kleuren van de glitters vind ik geweldig en mooi bij het najaar passen. Alle glitters zijn even groot en hebben het formaat van een ‘hexagon’ glitter. Iets groter dan gemiddeld dus.

IMG_6088

Nadeel van deze nagellak vind het kwastje. Deze had van mij wel wat langer gemogen. De lak lijkt verder wat dik, ik ben benieuwd hoe het verdelen van de lak over de nagels gaat.

IMG_7267

Het aanbrengen, ja dat gaat wel iets lastiger dan een OPI glitterlak. Maar nog steeds ben ik niet ontevreden. Wanneer je de glitters wat deppend aanbrengt, zitten er na één laagje toch verrassend veel glitters op mijn nagels. De glitters bracht ik aan op een zwarte lak, maar zouden ook zeker niet misstaan op een mooie bruintint.

IMG_7268

De blanke basislak blijft wat dik, zoals ik al eerder noemde. Hierdoor blijven de glitters als het ware op de nagellak liggen. Een extra topcoat is daarom echt nodig, anders kan je binnen no-time afscheid nemen van je glitters. De droogtijd is oké, maar niet übersnel. Ook dit komt door de wat dikkere basis, gok ik.

IMG_7270

Al met al ben ik zeer tevreden over deze glitterlak. Deze lak uit de speelgoed winkel heeft me toch enigszins verbaasd! De kleur is mooi, het aanbrengen gaat oké. Alleen de dikte is een klein struikelpuntje. Wat ik ook regelmatig met glitterlakken als deze doe, is het aanbrengen op een bordje, om vervolgens de glitters met een cocktailprikker nauwkeurig op de nagel te kunnen aanbrengen. Deze lak zou zich daar ook uitstekend voor lenen. Voor het najaar is dit in ieder geval mijn glitterlak to-go!

This Is It is verkrijgbaar bij Intertoys en in de webshop van Intertoys. Deze lak scoor je voor een mooi prijsje van €1,99 per stuk, zeker het proberen waard!

18 thoughts on “This is it | Money Bag Glitterlak (Intertoys)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge