Tag

Tag | Nailpolish & Me

chick-autumn-bag-clothes-Favim

Vandaag heb ik weer eens een Tag voor jullie! Deze kwam ik tegen op Not Only Nails en kon ik als nailpolish-addict natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! Tussen de antwoorden door heb ik wat nail-spiration geplakt via We Heart It. :) Ben je benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden, lees dan gauw verder!

Tumblr_la4ljm3u7f1qd8t5jo1_500_large

1. Hoeveel lakjes telt jou stash?

Ik weet niet of ik dat wil weten… Als ik alles bij elkaar tel, dus inclusief basecoats, topcoats en dergelijk, gok ik dat ik rond de 130 uit kom. Wacht, ik zal ze tellen! Oeps, 174. Dat zijn er wel iets meer…

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?

Van Catrice. Er was een tijd dat ik eigenlijk alleen maar lakken van Catrice had. Maar nu heb ik ook veel OPI, Essence, Hema, ChinaGlaze, Essie etc. Catrice is lekker budgetproof en de kleurtjes zijn ook mooi!

Tumblr_mlazs1zixe1s7mhoro1_500_large
3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?

Rood/roze tinten denk ik. Dat zijn van die kleuren die altijd kunnen en bij alles passen.

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?

Poeh, ik zou het zo niet kunnen bedenken. Wacht… Holografische lakjes heb ik nog niet echt!

Outdoor1_large

5. Welke nagellak draag je het meest?

Op het moment heb ik niet een lak die ik echt het meeste draag. Doordat ik momenteel veel lak voor de site test of nailart maak, wissel ik veel af.

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?

Laatst kreeg ik een OPI lakje binnen via Banggood. Dat was echt rotzooi. Maar hij staat nog steeds in m’n kastje. Verder heb ik een zwarte lak van NYC, waar ik inmiddels een goede vervanger voor gevonden heb, namelijk die van de Hema. Maar hij staat nog gewoon in m’n lade.

67c2566c583611e28dc722000a1fbcbc_7_large

7. Gebruik je een basecoat?

Ja, eigenlijk altijd. Mijn nagels verkleuren heel erg snel. Wanneer ik een lak puur swatch en hem daarna gelijk weer verwijder voor de volgende lak, dan niet. Maar dan zit de lak hooguit een half uurtje op mijn nagels.

8. Gebruik je een topcoat?

Hetzelfde verhaal als de basecoat. Nagellak blijft bij mij niet heel lang zitten en een topcoat verlengt de houdbaarheid. Ten zij ik echt geen tijd meer heb, dan skip ik het. Oooh, Shinies!: Konad
9. Stempelen of uit de losse hand?

Losse hand. Dit vind ik het leukste om te doen. Stempelen vind ik ook gaaf, maar ik houd er meer van om eigen creaties te maken.

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?

Glitter-aholic! Sowieso. Ik kan niet genoeg glitterlakjes hebben. Toch begin ik steeds meer een zwak te krijgen voor de creamy lakjes.

Tumblr_lt4n1644v21qjd5ryo1_500_large

11. Voel je je kaal zonder nagellak?

Ja. Ik draag 90% van de tijd nagellak. Mijn nagels zijn erg zwak en ik heb bijtgrage tanden. Wanneer ik nagellak op heb, blijf ik van mijn nagels af en breken ze minder snel af.

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?

Geen! Ik koop eigenlijk ‘maar’ één keer in de maand nagellak. Dat is wanneer mijn fooi binnen is. Dit komt vaak wel verspreid binnen over de gehele maand omdat ik nagellak over de hele wereld bestel. ;)

Best-alone-away-boy-favim.com-655809_large

Voel je vrij om deze tag over te nemen! Ben je benieuwd naar mijn stash, houd de site dan in de gaten. Er komt binnenkort een stashfilmpje online!

Hoe veel nagellak telt jouw collectie?

14 thoughts on “Tag | Nailpolish & Me”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge