Nagellak

Sally Hansen | Miracle Gel 210 ‘Pretty Piggy’

blogbanner-13

Het is allang niet meer nieuw in beautyland; nagellak wat claimt het effect te hebben van een gellak, alleen dan zonder lamp. Er zijn de afgelopen maanden vele variaties op verschenen, waaronder de Action lak die ik afgelopen week liet zien. Maar het merk wat als één van de eerste met dit ‘revolutionaire’ idee kwam, was Sally Hansen. Inmiddels heeft dit merk een scala aan kleurkeus en is het razend populair. Terecht? Dat lees je in deze post! 

IMG_8537

IMG_8539

‘De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. De geavanceerde formule van de Color Coat en de Top Coat bevat een oligomeer en de Top Coat bevat daarnaast ook nog een foto-initiator. De foto-initiator in de Top Coat-formule gaat een verbinding aan met het oligomeer in de Color Coat, waardoor de formule zonder LED-/UV-licht uithardt. De manicure hardt na verloop van tijd steeds verder uit, waardoor de laag steeds sterker wordt. En dat zonder LED-/UV-lamp! Gewoon licht is al voldoende. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen.’

IMG_8540

IMG_8543

De look van de Miracle Gel nagellakpotjes vind ik geweldig! Lekker even anders, groot, opvallend en chique. Ik hou hier van! De dop is lekker groot dat vind ik zelf prettig bij het lakken want dit geeft een goede houvast. Het kwastje is breed, nog een pluspunt! Enkel had ik hem liever nog net iets ronder afgesneden gezien. Dan zou hij helemaal perfect wezen.

IMG_9247

IMG_9254

Pretty Piggy is een geweldige kleur! Hier houd ik zo van! Een prachtig roze koraal kleur, fris maar toch fel. Perfect voor de zomer. Dekken doet deze ook nog eens als een malle, want met twee dunne laagjes is hij good-to-go. Overigens zou één dikker laagje ook volstaan, maar dit komt niet ten goede aan de droogtijd en houdbaarheid.

IMG_9256

IMG_9258

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt in de zon, check de glans! De kleurlak glanst op zichzelf al super, maar met de speciale topcoat gaat het nog een tikkeltje verder. De topcoat is wat aan de dikke kant, maar dit zal te maken met de ‘gel look’ die Sally Hansen belooft. Ik ben echt verliefd! Drogen doet deze lak in ongeveer 10 minuten, wat minder snel is dan mijn geliefde Essie, maar zeker sneller dan een budget lak van bijvoorbeeld Essence.

De lak hield het een week uit op mijn nagels, maar daarna was het wel echt hoognodig om het te verwijderen. Hij was inmiddels flink gechipt. Na een dag of vier ontstond er tipwear, maar in principe kun je de lak als zeker longlasting omschrijven. Ik ben onder de indruk!

IMG_8549

De collectie van Sally Hansen Miracle Gel is super uitgebreid, dus er is voor ieder wel een passend kleurtje te vinden. Van creme tot chrome, van glitters tot pastel. Ik ben erg benieuwd geworden naar de rest, want Pretty Piggy slaat voor mij de spijker op z’n kop.

De Sally Hansen Miracle Gel is o.a. verkrijgbaar bij Drogistplein voor €11,99 per stuk (14,7 ml). 

x Lisanne 

samenwerking

3 thoughts on “Sally Hansen | Miracle Gel 210 ‘Pretty Piggy’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge