Lifestyle Winactie

Review | FLASKE Bottle & Tumbler (+ win!)

Inmiddels hebben we allemaal kennis van de plastic soep in onze oceanen. We weten dat het gebruik en weggooien van een flesje water niet ideaal is en steeds meer mensen kiezen voor een herbruikbare water fles. Jullie weten dat ik en mijn flesje water onafscheidelijk zijn. En fashionable en tegelijkertijd “cool” mijn water drinken is natuurlijk extra fijn. Vandaag laat ik jullie kennis maken met FLASKE, dé duurzame eye catcher op het gebied van flessen en themosbekers. En…. je kan er ook één winnen!

Over FLASKE

FLASKE verkoopt duurzame artikelen zoals de rvs drinkfles, de thermobeker, een food pot en diverse accessoires. Zeg vaarwel tegen het ouderwetse plastic flesje water en hallo tegen deze tijdloze thermosfles, waar drank 24 uur koud en 12 uur warm in blijft. Met je aankoop steun je ook nog eens schonere oceanen. FLASKE doneert namelijk 10% aan the Ocean Clean Up. FLASKE verspilt helemaal niks. Zo is er in de webshop ook een ‘Tweedekans’ sectie waar FLASKES verkocht worden die een klein deukje of schoonheidsfoutje hebben.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je exclusieve kortingen zoals 10% korting op je eerste aankoop! 

FLASKE Tumbler Flower – €29,95

Ik ontving de FLASKE Tumbler (links) en de FLASKE Bottle (rechts). De Tumbler koos ik in de kleur Flower, want ja… Die kleur! <3 Dat zachtroze kleurtje is wel echt mijn kleur dus toen ik deze matte beker zag kon ik hem echt niet weerstaan. De Tumbler heeft een inhoud van 500 ml en is perfect voor thuisgebruik. Hij is niet 100% lekvrij waardoor hij voor onderweg in je tas niet ideaal is. Wel kan hij worden gebruikt als thermos koffiebeker bijvoorbeeld. Vul je beker bij het station of bij de Starbucks en werk ook op die manier mee aan een beter milieu! In deze thermosbeker blijft drank 12 uur koud en 6 uur warm. De drinkbeker sluit met een schuifje en wordt geleverd met een RVS rietje (óók weer beter voor het milieu)!

 

FLASKE Bottle Marble Ice (500 ml) – €29,95

De FLASJE Bottles zijn verkrijgbaar in 260, 500 en 750 ml. De 260 en 500 zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende designs en prints, de 750 ml in een aantal kleuren. 500 ml vind ik persoonlijk altijd het ideale formaat om mee te nemen onderweg. Op een werkdag drink ik een aantal van die flesjes leeg. Op de school waar ik werk hebben we een gekoelde watertap en ik vind het heerlijk dat mijn water ook gedurende de dag lekker koud blijft. In deze thermosfles blijft je drankje 24 uur koud en 12 uur warm. Daarnaast is ook dit design weer een echte eye catcher én helemaal hip. Het wordt overigens afgeraden om de producten in de vaatwasser te doen. Dit vind ik een klein minpunt, maar geen onoverkomelijk probleem. Leuk vind ik verder dat beide producten, maar vooral de Bottle tof wordt verpakt in een zakje én mooie koker. Daardoor is het ook nog eens een gaaf product om cadeau te geven.

Bovenstaande producten én meer zijn verkrijgbaar in de FLASKE webshop.

Ook enthousiast geworden? Dat snap ik! En dus ga ik jullie ook blij maken!

Maak kans op de FLASKE Tumbler Flower óf Bottle Marble Ice

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Let op; geef aan naar welke Flaske jouw voorkeur uitgaat. Doe je dit niet, kan ik je deelname niet meenemen in de loting! Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De FLASKE winactie loopt t/m 2 februari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

26 thoughts on “Review | FLASKE Bottle & Tumbler (+ win!)”

 1. Ik doe ook mee. Ik volg jou op facebook en instragram.
  Ik ga graag voor de Bottle Marble Ice. Die gaat mee naar mijn werk.
  dan kan hij rocken op mijn desk. (iedereen jaloers denk ik)

 2. Ik volgde je al wel op FB, nu net ben ik ook op Instagram gaan volgen.
  Dat is een hele mooie kans, deze zou ik aan mijn man meegeven als hij Taxi gaat rijden. FLASKE Tumbler Flower, heeft de voorkeur. Hij kan op een speciale plaats staan ivm lekkage.
  vr gr Jenneke

 3. Super leuke actie! Ik stel het kopen van een thermosbeker al zo lang uit terwijl ik hem echt goed kan gebruiken (beroep: vrachtwagenchauffeur) doe dus graag mee voor de flaske tumblr flower. Ik heb je pagina gevolgd, je instagram en twitter volgde ik al ☘️🤞🏻

 4. Oeh tof, ik ben dol op tumblers! Doe dan ook graag mee, met een voorkeur voor de tumbler. Ik heb geen twitter dus kan je daar niet volgen, maar doe dat wel op instagram en Facebook. :)

 5. Ken dit merk nog niet, maar ziet er prachtig uit en super handig voor onderweg naar het werk om een lekker warme thee te scoren op het station, voorkeur voor de FLASKE Tumbler Flower.
  Oja en volg je op twitter, instagram en facebook

 6. Dit klinkt heel goed. Ik ben ook langzaam al mijn servies en keukenbenodigheden aan het vervangen voor groenere en milieubewuste vervangers. Ik volg je op alle social media en zou kiezen voor Tumble flower.

 7. Prachtig en zo handig als ik ga sporten, onderweg ben of op holiday ga….
  Graag doe ik mee met deze leuke en fijne winactie om kans te kunnen maken op de bottle met de leaves.
  Op al je sociale.med.k. volg ik jou.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Blog.: chucky1012

  Een fijne dag 😉

 8. Super leuke winactie! ✨ Ik volg je op Instagram, omdat ik met de rest van de kanalen niets meer doe 😉 De fles zou ik super graag willen winnen, omdat ik het altijd fijn vind om een flesje water mee te hebben. Ik zou daarom voor de Flaske Bottle Marble kiezen! 🍀

 9. Een waterflesje staat nog op mijn wensenlijstje. De voorkeur gaat daarom uit naar de Bottle Marble Ice.
  Ik volg op FB en Bloglovin en gedeeld met G+.

 10. Ik doe graag mee met je winactie….en ga voor de flower!!💖💖💖 ik volg en doe mee aan je winactie op Facebook en Instagram 💖💖💖

 11. Ik zou graag de Marble ice willen. Voor op het werk. Daar hebben ze de koffieautomaten . Maar daar moet je je eigen beker onder zetten. Ik neem meestal een flesje water mee.dat is wel zo handig. Plastieken bekertjes hebben ze ook al weggenomen.. Dus deze fles zou goed zijn. !!!

 12. Volg op alle drie de kanalen, ik zou heel graag pronken met de delfs blauwe versie! Echt een mooi statement als ik de komende tijd in de USA ben!

 13. Mooi zeg! Ik heb een kleine obsessie voor bekers, ik doe graag mee en volgde je al op je social media! Dat mooie marmer roept m’n naam 😁

 14. ❤️ dit soort flesjes!
  Een tumbler heb ik nog niet. Zou gaaf zijn om te winnen!
  Ik die graag mee voor de tumbler flower 😍
  Ik volg je op Facebook.

 15. Wat zijn ze leuk! Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar de FLASKE Bottle Marble Ice.
  You Nailed It volg ik via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge