Persoonlijk

Q&A? Stel je vraag!

Q&A

Zoals de meesten van jullie weten is You Nailed It een beautyblog met een persoonlijk tintje. Het persoonlijke contact vind ik een belangrijk aspect van mijn blog en is iets wat ik vaak aan andere blogs ook erg leuk vind. Je privé leven vind ik ook absoluut belangrijk, maar ik vind het wel leuk om dingen met jullie te delen!

Een deel van mijn (vaste) volgers ken ik maar ook een groot deel ken ik niet! Daarom mijn vraag aan jullie;

 • Lijkt het jullie leuk om eens een Q&A (Question & Answer) te lezen op mijn blog?
 • Zo ja, wat heb je altijd al willen weten over mij, mijn blog, mijn leven op Ameland, m’n huisdieren, m’n verzameling nagellak……. etc. etc.?

Laat je vraag of vragen achter in de comments hier onder of stel ze via Twitter of Facebook! Wanneer er genoeg animo voor is, zal ik de vragen beantwoorden in een artikel of video! (Waar gaat jullie voorkeur naar uit?)

Ik kijk uit naar jullie vragen!

x

5 thoughts on “Q&A? Stel je vraag!”

 1. Wat leuk zeg, ik vind Q&A ook altijd leuk om te zien en te lezen

  – Hoe ben je op het idee gekomen om je site te starten?
  – Hoe houd je bij wat er al op je site is geweest?
  – waar vind je inspiratie voor je blog?
  – Wat vind je omgeving van je site?
  xx_Patries_xx onlangs geplaatst…Action Make-up SetjeMy Profile

 2. Ooooeh leuk zo’n Q&A!
  – Naar waar wil je nog graag op vakantie gaan en waarom? :D
  – Wat vind je het leukst aan het bijhouden van een blog?
  – Stel: je mag maar 1 lakje houden, welk zou dat zijn?

  Oh en zowel videovorm als artikel vind ik erg leuk.
  Amy onlangs geplaatst…Deauty Box Best OfMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge