Nailart

Primark Nail Wraps

banner

In de Primark Shoplog van een paar weekjes geleden, kon je zien dat ik twee pakketjes Nail Wraps mee genomen had. Ik heb nog nooit gewerkt met Nail Wraps dus het was even priegelen… Benieuwd naar het resultaat? Lees dan gauw verder!

Nail Wraps, of wel nagelstickers, zie je steeds meer. Menig cosmetica merk brengt ze op de markt. eBay staat er vol mee en ook L’Oreal gaat binnenkort van deze stickertjes in het assortiment voegen. Nagels lakken is niet nodig, stickers plakken en klaar! Maar is het echt zo simpel? Kijk mee naar mijn eerste ervaring met Nail Wraps.

De Nail Wraps van de Primark zitten netjes verpakt in een vacuüm getrokken plastic.

IMG_1215

IMG_1216

Wanneer je dit plastic verwijderd ontvouwt zich een kartonnetje met 10 nail wraps. De wrap zijn geplakt op fotopapier en helaas niet op iets doorzichtigs. Dit maakt het lastig om de goede grootte van de wrap voor je nagel te bepalen. Minpuntje…

IMG_1241

Over de wraps zit een dun laagje plastic om de wraps te beschermen.

IMG_1220

De wrap even warm wrijven tussen mijn vingers zodat hij makkelijker loskomt van het papier en mooier en egale aanbrengt.

IMG_1218

Vervolgens plak je de wrap op je nagel. Je zult zien dat de wrap veel te lang is. Het overige gedeelte van de wrap vouw je richting je vingertop zodat de wrap zich goed naar de vorm van je nagel vormt. Vervolgens vijl je met een grove vijl dit gedeelte van je nagel af. Doe dit niet té enthousiast, vijl rustig zodat je niet per ongeluk het goede deel van de wrap meeneemt!

stapvstap

De wraps brengen makkelijk aan en kleven goed aan de nagel vast. Ik heb geen last van bubbeltjes onder de sticker.

IMG_1267

Soms vond ik het wel lastig het goede formaat te bepalen. Omdat deze nail wraps voor hand-  en teennagels zijn, zitten er voornamelijk ook wat bredere stickers tussen. Toch zou ik persoonlijk niet mijn hand- en teennagels met dit ene setje kunnen maken. Daarvoor zijn de formaten toch net iets te groot. Het setje is dus echte geschikt voor eenmalig gebruik.

IMG_1250

Ik ben tevreden over het resultaat. Het vergt wat oefening, maar wanneer je het eenmaal door hebt is het inderdaad super simpel! En het fijne is: je hoeft ze niet te laten drogen! Wel heb ik er een topcoat over aan gebracht. Misschien een klein beetje voor het idee, maar het voelde toch wel erg kwetsbaar. Zonde om deze mooie nagels direct alweer te beschadigen!

IMG_1252

Ja, ik ben fan! Op deze manier kun je ‘ingewikkelde’ patroontjes, hartstikke simpel op je nagels krijgen. Deze Nail Wraps kocht ik bij de Primark voor maar €1,50! Ze zijn er in nog veel meer verschillende patroontjes.

Heb jij wel eens Nail Wraps gebruikt? Welke vind jij aan te raden en welke juist niet?

Doe jij al mee aan de Valentijnswinactie? Je hebt tot en met 24 februari de tijd!

17 thoughts on “Primark Nail Wraps”

  1. Ziet er leuk uit zeg! Wat geinig dat ze ook echt transparant zijn. Ik heb dit patroontje ook van Sally Hansen, en die is dan lichtbeige van onderkleur, zodat het een heel ander effect heeft.
    Leuk leuk!

  2. die zijn echt supercool!!!! alleen kom ik bijna nooit in de primark wel jammer want woon er best dichtbij ben er nog maar 1x geweest :(

  3. Wat fijn dat deze budget stickers fijn zijn! Nail-art is absoluut niet mijn ding. Maar dit soort stickers vind ik wel erg leuk en waarschijnlijk kan ik dit zelfs ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge