Picture It

Picture It | September ♥︎ Jarig, Jippe moet een bril, liefde en herfstvakantie.

Het is een beetje stiller op mijn blog dan jullie de laatste maanden van me gewend zijn, sorry! Afgelopen maand was ik natuurlijk aan het werk, begon mijn studie weer en werd Pris geopereerd. Deze factoren zorgen er – helaas – voor dat ik op het moment mijn blog op een wat lager pitje moet zetten en niet structureel een aantal keer per week kan bloggen. Hier komt vast wel weer verandering in, maar voor nu is het niet anders… Maar, uiteraard kan ik op de 1e van de maand het niet laten om even terug te blikken op afgelopen maand. Dus; dit was mijn september!

Begin deze maand was ik jarig. Dit vierde ik klein maar fijn en traditiegetrouw kon ik na mijn verjaardag mijn Blond Amsterdam collectie weer aanvullen! ♥︎ Het is herfst! Essence komt met een toffe collectie waar onder andere deze mascara in zit. ♥︎ Afgelopen maand lette ik op mijn voeding en dit resulteert inmiddels in -5 kg. Ik doe het rustig aan en nu ik vakantie heb merk ik dat het weer wat lastiger is, maar ik ben vastbesloten om door te zetten!

Ik maakte deze heerlijke courgettini en hij was wederom heerlijk! ♥︎ Ook kreeg ik de nieuwste collectie van Pink Gellac binnen die een en al (na)zomer uitstraalt. De Tropical Island collectie vind je hier♥︎ Pris’ herstel gaat moeizaam maar toch proberen we elke dag lekker een stuk te wandelen. En met dit mooie weer is dat heerlijk in het bos natuurlijk!

Deze foto maakte ik stiekem van Pris en Jippe. En een foto zegt meer dan 1000 woorden toch? Alles was zij zijn, zie je in deze foto. Liefde! ♥︎ Voor mijn verjaardag kreeg ik wat cadeaubonnen en dus ging ik los bij Bol. De Blond mok is uit de City lijn en er staat van alles uit London op, dus die neem ik denk ik mee naar het werk! ♥︎ Ook kreeg ik weer de nieuwe Goodiebox binnen, zo leuk! Ik denk dat dit mijn favoriete box tot nu toe is.

Afgelopen donderdag gingen we naar de oogarts met Jippe. Bij de 3 jaar controle op het CB kwam hij op zijn zachtst gezegd niet helemaal door de ogentest. Dit bleek een +5 te zijn. Bijzonder dat we eigenlijk nooit echt wat gemerkt hebben. Na de tijd hebben nog wat geshopt en kochten we o.a. toffe winterschoenen van Keq. Deze vind je in deze blogpost. Ze zijn ook verkrijgbaar op Schuurman-schoenen.nl waar ze ook toffe merken zoals Gabor verkopen. ♥︎ Nog een mooierd uit de Pink Gellac Tropical Island collectie! ♥︎ In het kader van het is vakantie en het kan nu nog; even cheaten! Dit Salted Caramel en Strawbery Cheesecake ijsje was god-de-lijk!

Deze week heb ik lekker nog vakantie. De herfstvakantie is in verband met het toerisme op het eiland anders dan de reguliere herfstvakantie én twee weken. Ik ga lekker nog even genieten van thuis zijn, een beetje werken en hopelijk een beetje bloggen! Tot gauw!

 

2 thoughts on “Picture It | September ♥︎ Jarig, Jippe moet een bril, liefde en herfstvakantie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge