Picture It

Picture It | Oktober ♥ Vakantie, Burgers Zoo, pepernoten en gezelligheid!

blogbanner-6Oktober zit er op, we gaan echt richting het eind van het jaar! Jeetje wat gaat het snel. Het is geen nieuws dat ik erg druk ben, maar gelukkig heb ik heerlijk twee weken vakantie gehad. We zijn fijn een weekje weggeweest en de andere week moest ik gewoon weer aan de studie. Achter de schermen ben ik ook nog steeds druk met mijn blog, maar helaas heb ik er gewoonweg niet altijd tijd voor op het moment. First things first! Mijn oktobermaand in foto’s zie je vandaag! 

1a

De eerste week van de vakantie zaten we een weekje in mijn opa en oma’s huis. Onderweg sliep Jippe heerlijk.  De eerste dag gingen we naar Burgers’ Zoo. De visjes waren het mooist. En de zebra’s (want die lijken op paarden, haha).  De driewieler bij mijn ouders is groot favoriet!

2

Koffie drinken in het tentje waar ik vroeger als kind vaak met mijn ouders kwam en later ook met vriendinnen. Het is écht niet meer wat het geweest is, maar nostalgisch, dat dan weer wel.  Fietsen langs de IJssel!  Stroopwafel op de markt, wat een succes!

3

Poging 2 om terug te gaan naar donkerblond. Tot nu toe ben ik er erg blij mee.  Datenight met de vrouw! Eerst lekker eten en ’s avonds naar Bridget Jones. De film was geweldig!  Stoepje op en af, wat een leuk spel!

4

Jippe is dol op onze kopjes, dus kreeg hij een plastic servies, haha. Hij zet de hele dag thee voor iedereen.  Weer onderweg naar huis na een heerlijke week in Zutphen. Onderweg probeer ik alweer in de studiemodus te komen door met mijn Vocabulary-toets aan de gang te gaan.  De luchten onderweg zien er onheilspellend uit!

5

Jippe vindt die zee bar interessant!  Home sweet home, ook wel weer lekker. Met een goed (aanrader!) boek en een pot thee op de bank.  Aangezien mijn vakantie van het werk niet gelijk liep met mijn studie moest ik in mijn vakantie ook gewoon naar Leeuwarden toe. De aankoop van deze twee leuke schriften (Hema) maakte veel goed.

6

In september en oktober was de koffie gratis op de NHL. En of ik daar gebruik van heb gemaakt tijdens de lange studieavonden!  Als ik in Leeuwarden ben voor mijn studie kan ik niet meer thuis komen, gelukkig mag ik bij hele lieve mensen op de bank crashen. En dat verdient zo nu en dan wel een presentje!  Jippe zit aan de schuddebuikjes in plaats van de pepernoten. Ideaal!

7

Ik stopte de koperen lichtslang in een glazen vaas. Geeft een super leuk effect!  Jippe gaat steeds meer écht met auto’s spelen. De Toet Toets zijn favoriet!  Sweater Weather! Je kunt hier nog drie dagen kans maken op shoptegoed voor zo’n leuke sweater (of voor iets anders)!

8

Samen tv kijken. Hij liet m’n hand niet los.  Prachtige ketting van Jules Bean. Binnenkort op mijn blog!  Jippe sliep uit tot 10.45! Om 10 uur ging ik maar even kijken en ik vond ‘m diep in slaap met z’n kont omhoog, hihi.

9

In samenwerking met CoCustomized liet ik een iPad case maken met één van mijn favoriete Engelse gedichtjes van Jip. Uiteraard show ik die binnenkort ook nog even!  Voor de tweede keer deze maand richting Zutphen! Dit maal voor de verjaardag van oma!  We maakten een heerlijke wandeling met de familie door de bossen van Vorden.

10

Witte choco frappé met framboos. Lekker! Maar wel errug machtig!  Van mijn ouders kregen we de driewieler mee naar Ameland. Jippe vindt het zo leuk om er op te zitten!  De nieuwe Smult! Een super leuk tijdschrift voor liefhebbers van eten en koken!

11

Heerlijke kaars van de Lily Flame winter collectie!  M’n nieuwe horloge. Ik ben verliefd!  Eén van de Halloween nailarts die ik maakte een aantal jaar terug. Ik mis het wel eens hoor, het maken van nail-arts!

Zoals je ziet, oktober zat vol! Over een week heb ik toetsweek, dus ik ben rete-druk! Hopelijk komt alles daarna weer even in een wat rustiger vaarwater en heb ik weer wat meer tijd over voor andere dingen. Voor nu ga ik weer heeeeel hard aan de studie!

x Lisanne

2 thoughts on “Picture It | Oktober ♥ Vakantie, Burgers Zoo, pepernoten en gezelligheid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge