Picture It

Picture It | Mei #2 Mooi weer, zere voeten, ijskoffie en nieuwe banken!

Banner

Een dagje te laat, maar hallo juni! Juni is fijn, juni staat meestal voor mooi weer en is nog niet zo druk als het ‘echte’ zomerseizoen. Maar voor we aan juni beginnen, blikken we nog even terug op de laatste twee weken van mei! Mei was zonnig, gezellig en fijn! <3

1

Op zaterdagavond pakken we graag een terrasje in het centrum. Lekker bij een vuurtje, kletsen en een drankje. Het liefst drink ik Aperol Spritz, mmm!  ♥ Mei was warm! En werken in het zwart is dan nóg warmer. Dan de pijpen maar wat oprollen. ;)

2

Op het moment ben ik helemaal dol op ijskoffies. Het liefst maak ik ze met granenkoffie, ijsblokjes, een scheutje karamelsiroop en natuurlijk slagroom. Je kunt trouwens niet meer om de DIY’s wat betreft Iced Coffees heen in blogland. Het is hip geloof ik.  Voor m’n blog ontving ik het boek Mannenpakken/Vrouwenhakken van uitgeverij Palm. Leuk! Inmiddels heb ik het boek uit en volgt er snel een review op You Nailed It!

3

Op m’n vrije dagen was ik alsnog super druk, dus was ik blij dat ik op een gegeven moment even lekker kon neerploffen in de tuin. Oscar kroop snel bij me, knuffelkont.  Ik blijf foto’s van de bruiloft delen, ze zijn zo fijn! Deze foto is van Dian (dochter van Pris) en mij, gemaakt op het strand. Het was behoorlijk fris en we stonden ons op te warmen onder een heerlijke fluffy deken.

4

M’n aardbeien iPhone hoesje!  Afgelopen week kwamen ook eindelijk mijn Toms binnen. Het is ware liefde!

5

Essie Sunday Funday uit de voorjaarscollectie van vorig jaar, blijft geweldig! ♥ Ook Tart Deco van Essie is fantastisch en leent zich altijd uitstekend voor nail art. Deze nail art maakte ik voor Heleens blog, normaal verschijnt hier een sneak peak, maar door problemen met mijn blog was dat afgelopen week even anders. Klik hier voor het artikel!

6

Afgelopen week was natuurlijk Hemelvaart. En dat staat garant voor drukte! Gisteren plofte ik neer op de bank en smeerde Pris mijn voetjes in met dit heerlijke spul van The Body Shop!  Ook kregen we afgelopen week onze ‘nieuwe’ banken binnen. Deze namen we over van mensen op het eiland, zijn net iets groter en zitten heerlijk. Dat dachten de honden ook….

Vandaag en morgen ben ik lekker vrij. Vandaag geniet ik heerlijk van quality time met mijn lief maar dinsdag wil ik weer even flink knallen voor m’n blog. Door drukte schiet dat er aardig bij in de laatste tijd, sorry! Ik kan jullie wel verklappen dat ik achter de schermen een super leuke winactie heb klaar staan. Jeeej!

handtekening

4 thoughts on “Picture It | Mei #2 Mooi weer, zere voeten, ijskoffie en nieuwe banken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge