Picture It

Picture It | Maart ♥︎ Baksels, trowback en ineens thuiswerken

Maart wat was je vreemd… Voor iedereen, natuurlijk… Van het gewone leven, zitten we ineens met z’n allen thuis… Het hele gezin is thuis en doordeweeks is het dus full house. Gezellig, echt waar. Het is behoorlijk aanpassen, maar het gaat goed en ergens is deze tijd ook bijzonder en zijn we inderdaad, zoals minister Hugo de Jonge al zei, dichter bij elkaar dan ooit. Ik blik vandaag terug… op maart!

Begin maart bakten Pris en Jippe deze prachtige stapeltaart. Veeeeel te veel voor ons en dus werd er overal in de buurt een stukje uitgedeeld. ♥︎ Spelen met vriendje Dylan. Samen deden ze het Tiptoi spel “De magie van het Lezen”. Een review daarover, lees je hier. ♥︎ Onze fotoboeken collectie werd weer uitgebreid en in deze blog laat ik je zien hoe wij deze in ons interieur hebben verwerkt.

Trowback naar de hele fijne zomer van 2018. Een warme zomer met ons bezoekje aan de Efteling. Ik krijg heimwee als ik deze foto zie. ♥︎ Trind lanceerde de nieuwe voorjaarscollectie Back to Nature. Een afwisselende collectie vol fijne kleurtjes! ♥︎ Jippe was wat hangerig en snotterig. Een mooi excuus om lekker op de bank een broodje te eten. Onder een dekentje natuurlijk!

Dit fijne bloempotje heb ik al een tijdje, maar plantjes houden het nooit zo lang vol… Poging nummer 8632 dus. Hij is wel leuk! ♥︎ En toen zaten we ineens thuis… Ik geef les vanuit huis, de pubers werken aan school vanuit huis en ook Jippe “werkt” aan school. Best pittig, maar zoals ik al zei ook een bijzondere tijd. Al is de oorzaak van deze situatie natuurlijk vreselijk… Overigens mis ik mijn werk ontzettend… Maar goed, elke dag proberen we even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen! ♥︎ Er worden hier nu ook meer films gekeken, vooral op Disney Plus! Dit zijn onze favorieten! 

De grote bonusdochters mocht ik in samenwerking met DRKS een prachtig armbandje cadeau doen. En jullie maken ook nog kans op zo’n mooi setje! Klik hier! ♥︎ Neveo biedt twee maanden gratis lidmaatschap aan voor iedereen vanwege de Corona Crisis. Met de code “support” ontvang je twee maanden gratis zonder dat je ergens aan vast zit! ♥︎ Thuis werken en thuis lesgeven. Een combinatie die best veel organisatie vraagt. Maar hey, ik heb inmiddels video lessen gegeven terwijl ik “alleen” met Jippe thuis was, en dat ging goed. Yeah!

Afgelopen week was ik door mijn foto’s aan het scrollen en kwam ik mijn foto’s van Ghana tegen. Toen ik 15 was heb ik in de zomervakantie vrijwilligerswerk gedaan in Ghana. Een prachtige ervaring waar ik nog heel vaak aan terugdenk. Jong koppie, niet? ♥︎ Thuiswerken brengt ook voordelen met zich mee. Met dat mooie weer verplaats ik mijn home office regelmatig naar de achtertuin. Heerlijk werken en Jippe die speelt heel veel buiten. Fijn!

April zal ongetwijfeld ook zo’n bijzondere maand worden… M’n blog zal de komende weken waarschijnlijk op een wat lager pitje blijven, want door het thuiswerken zit ik veel achter mijn laptop. Ik ben dus blij als ik ‘m even aan de kant kan leggen, haha. Tot gauw! En lieve mensen… stay safe!

1 thought on “Picture It | Maart ♥︎ Baksels, trowback en ineens thuiswerken”

  1. Prachtige foto!
    Wat een dankbaar werkt deed jij toen.
    Mijn kinderen zijn half Ghanese.
    Geweldige herinnering…..

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge