Picture It

Picture It | Juli ♥︎ Madnes, vakantie, Efteling en meer

Oh neeee! Het is alweer augustus. Dat betekent dat de eerste helft van de vakantie er alweer op zit en mensen wat ging dat snel! Juli was alsof we in een subtropisch oord op vakantie waren. Juli was vakantie, genieten en heel veel zon. Juli was zo fijn. Kijk je mee naar heerlijke zomerse plaatjes?

De vakantie begon met het mooiste feestje van het jaar; Madnes! Het was prachtig weer en dat maakt dit weekend toch wel nog beter. We lagen heerlijk op het strand, luisterden muziek, keken naar de skaters en genoten keihard.

Deze vakantie had ik ook weer tijd om wat meer te bloggen en dat uit zich ook altijd in leuke samenwerkingen. Zo kon je afgelopen maand lezen over de heerlijke koffie van De Koffiejongens, over de Botanical Boost lijn van Etos en over de verwennerij in de Goodiebox.

Dat het écht zomer is, hoef ik jullie niet te vertellen. En dan ben ik toch wel heel blij dat we op Ameland wonen hoor! We waren de afgelopen maand heerlijk op het strand of lagen we in de tuin. Tijdens de zomerdagen zijn zomerse verfrissende drankjes een echte aanrader. Ik deel hier een aantal recepten met je!

Cappuccino, love it! Oh en zie je die sandaaltjes? Die zijn van Toms en suuuuuper fijn. Ode aan het warme weer dat mijn bruine voetjes deze kleur nu wel kunnen hebben. ♥︎ Op pad met vrouw en peuter. Lekker het eiland rondfietsen en onderweg stoppen om dingen te bekijken en te pauzeren. Ik zette een aantal leuke kindvriendelijke uitjes op Ameland voor je op een rijtje. ♥︎ Slush, love it! En heerlijk na een dagje fietsen.

Deze foto maakte Pris van ons tijdens ons fietstochtje. Ik vind ‘m zo mooi. ♥︎ Eind juli was het tijd voor onze mini-vakantie. We gingen naar Kaatsheuvel, verbleven in het prachtige Guesthouse Hotel en gingen naar de Efteling. Binnenkort lees je hier nog een aparte post over. Een enorme aanrader, dat kan ik je alvast verklappen!

1 thought on “Picture It | Juli ♥︎ Madnes, vakantie, Efteling en meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge