Picture It

Picture It | Juli #2 ♥ Mini-vakantie, Primark, zon en eBay.

banner

Wow, augustus alweer. Dat gaat snel. We zittenop de helft van het drukste deel van het jaar. Ik ben dol op augustus. Augustus zit vol feestjes, staat garant voor gezelligheid en meestal ook voor zon. Maar eerst kijken we terug naar het laatste deel van juli. Ik ging op een mini vakantie, winkelde bij de Primark en kreeg pakketjes van eBay binnen!

1

Dé perfecte footies van Primark. Leuk en praktisch door het silicone randje. Ze glippen niet meer van je hak en zijn echt super fijn.  Nieuw kleurtje gellak! Lobster Roll!

2

Na een drukke werkdag was het zondagavond tijd voor mijn vierdaagse vakantie met m’n lief en de meiden. Vriendinnen van ons hebben een caravan in Oudehaske waar we gebruik van mogen maken, zo fijn! Onderweg op het station kocht ik dit heerlijke water.  Maandag was het wat slechter weer en de meiden wilden graag eens naar de Primark. Natuurlijk vond ik dat zelf helemaaaal niet vervelend. Voor de Primark open ging aten we een broodje en dronken we koffie bij de Délifrance.

3

En bij de Délifrance maakten we deze gezellige selfie. Grote broer ontbreekt, want hij zit voor drie weken in Engeland met een vriendje.  Na een aantal uur vertoeven in de Primark kwamen we met een leuke buit thuis. Er werd me al gevraagd om een shoplog, maar helaas heb ik daar de komende tijd nog geen tijd voor. Ik beloof dus niks. ;)

4

Na de Primark dook ik nog even de Big Bazar in en wonder boven wonder liep ik dit maal wél eens tegen een leuke aanbieding aan. Hallo OPI voor €3,99! Afgelopen week liet ik jullie al deze mooie kleur zien.  Bij de caravan aangekomen moest ik nog even mijn jumpsuit passen die ik op de gok meenam en wilden de meiden ook even een setje showen.

5

Dinsdags was het prachtig mooi weer en hingen we de hele dag heerlijk aan een meertje dichtbij de caravan.  Een lekker drankje op het terras kon daarbij natuurlijk niet ontbreken!

6

De meiden zijn helemaal in to het loomen en ik moest er ook maar aan geloven. Ik heb twee zomerse armbandjes gemaakt die ik nog écht heel erg leuk vind ook!  Woensdags hadden we kaarten voor Aquamundo bij de Eemhof en ’s avonds reden we terug met dit heerlijke avondzonnetje.

7

Mijn eerste The Balm product! Een prachtige blush genaamd Frat Boy Dit horloge kwam ik tegen op eBay. Ik vond ‘m zo leuk en hij kostte maar €1,46 ! Hij is erg leuk en de kwaliteit is, gezien de prijs, dikke prima. Het horloge kocht ik hier.

8

De mensen die mij al langer volgen weten dat Pris een kook fanaat is en erg houdt van experimenteren en nieuwe dingen. Ze kookt veel volgens het principe van Asja (waarbij ik nog steeds heel erg de positieve gevolgen merk!) en wilde nu ook eens Paleo proberen. Ik ben zeer benieuwd!  Gisteren kwamen mijn opa en oma aan én was ik ook nog eens fijn een dagje vrij. We genoten van de zon en ik dronk deze heerlijke shaken ice tea op het terras. Het voelde als vakantie! ^^

Op naar augustus! Juli was heerlijk. Ik ben vooral blij dat ik nog even een paar daagjes naar Pris en de kids heb gekund en zo toch nog een beetje vakantie gehad heb!

handtekening

9 thoughts on “Picture It | Juli #2 ♥ Mini-vakantie, Primark, zon en eBay.”

  1. Hahaha het is toch echt de maand juni hoor liefje, de helft van 2014! Je bent al ruim over de helft schat! Hihi

    Maar ik hou wel van je hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge