Picture It

Picture It | Januari ♥︎ Weekendje weg, Kneipp, strand en oude babyfoto

De eerste maand van 2019 is een feit. De kop is eraf! Gek om te bedenken dat het begin vorige maand nog Kerstvakantie was… Als ik de foto’s terugkijk lijkt alles alweer zo lang geleden. In de vakantie heb ik heerlijk genoten en zijn we lekker even weggeweest. Na de vakantie moest ik weer hard aan het werk en de studie en dus zijn de foto’s deze maand wat schaars. Kijk je mee?

In de Kerstvakantie vielen er op de Noordzee heel veel containers overboord. Dagen lang was het strand bezaaid met rotzooi en alle eilanders hielpen mee opruimen. Jippe leverde ook een bijdrage. ♥︎ Blurry but perfect, zeggen ze toch? ;) ♥︎ Een review van deze heerlijke Kneipp Cherry Blossom producten vind je hier!

In de vakantie hadden we een feestje van mijn opa en oma en we maakten daar gelijk een gezellig weekend van. Jippe sliep bij mijn ouders en met de groten gingen we naar The Lion King, zo gaaf! ♥︎ De januari Goodiebox is geweldig! Ik denk mijn absolute favoriet. Een unboxing lees je hier♥︎ Vuur blijft fascinerend… Hij was helemaal in trans.

Weg met plastic flesjes! Ik reviewde twee soorten Flaskes! ♥︎ Ik heb een nieuwe favoriete deodorant! De We Love The Planet deo stick is echt geweldig! ♥︎ Mini Lisanne! Ik vind dit zo’n toffe foto van mezelf. Die heerlijke trui en natuurlijk mijn babyschoenen, toen al All Stars! ;)

Dit pakket van WECOLOUR kan je nu winnen. Ga voor de voorwaarden naar dit artikel♥︎ Liefde voor dit jongetje. Lekker even uitwaaien na een dagje studeren. Ik vind de peuterpubertijd best pittig, maar dit maakt veel goed. Meer lezen over baby’s, peuters en die leuke peuterpubertijd, kan op 24Baby.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge