Picture It

Picture It | Januari ♥︎ Een nieuw jaar, Scheveningen, donuts en fijne momenten

Januari is voorbij! Heerlijk, want naast de kerstvakantie vind ik de maand januari eigenlijk maar niks. Februari betekent dat het voorjaar langzaam weer dichterbij komt, dat het steeds wat lichter wordt buiten en dat het zonnetje zich hopelijk weer wat vaker laat zien, fijn! Afgelopen januari deelde ik weer wat kiekjes van leuke momenten. Kijk je mee?

Proost! De eerste foto van 2020 tijdens de jaarwisseling met schone zus, Isa en nichtje Sophie. ♥︎ 1 januari gingen we naar mijn ouders. Daar brachten we Jippe om te logeren en 2 januari gingen Pris en ik heerlijk met zijn tweetjes naar Scheveningen. Daar gingen we naar de musical en kochten we donuts bij de Dunkin’ Donuts.

Voor de musical aten we bij Le Cirque, het restaurant wat hoort bij het circustheater. Dat was super lekker! ♥︎ We gingen ook naar Den Haag en daar bewonderden we de enorme kerstboom in de Bijenkorf. ♥︎ Voor Kerst kreeg ik gepersonaliseerde Blond kopjes. Zo leuk!

Warme chocolademelk uit de grote eenhoornmok, mmm! ♥︎ Boswandelen met de liefsten. Typische zondagdingen. ♥︎ De Purpuz Planner is hier al een aantal jaar groot favoriet. Super leuk dat ik er dan ook iemand anders blij mee mocht maken!

Dit toetje was zo lekker! Limoncello met citroensorbet ijs. Ik wil weerrrr! ♥︎ Uitwaaien op het strand! Zoals ik al zei, ik ben toe aan het voorjaar! Dat vele binnen zitten zijn we zat! ♥︎ Kiekeboe! De Instax Mini is nog steeds groot favoriet hier.

Bij hoge uitzondering deelden we Jippe op Insta. Hij zingt hier met Vajèn van den Bosch. Jippe is haar kleinste fan, haha. ♥︎ Goodbye Stress met de nieuwe producten van Kneipp. De thee is al bijna op, zo lekker vind ik hem!

Initial kettinkjes zijn in! In samenwerking met Kaya Sieraden mag ik een prachtig sieraad weggeven, doe jij al mee? ♥︎ Afgelopen week boekten we onze vakantie voor de zomer. Vorig jaar waren we in Belgie en dat is ons super goed bevallen. Dit jaar gaan we kamperen in de Belgische Ardennen! Nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge