Picture It

Picture It | Januari #1

banner jpg

Zoals ik jullie tijdens de laatste Picture It van vorig jaar vertelde, wil ik Picture It iets anders maken. Dit te beginnen met de nieuwe ‘begin afbeelding’. Zo, een frisse start. Ten tweede zal ik de foto’s nu per 3 laten zien, in plaats van één voor één. Hier worden de artikelen iets minder lang van en hopelijk ook wat overzichtelijker. Als laatste komen de de Picture It’s nu op de 1e en 16e van de maand online. Eerder deed ik het op de 15e en de laatste dag van de maand, maar dan miste ik bij mijn foto’s altijd de laatste dag. Goed, een paar kleine veranderingetjes dus. Vandaag de eerste ‘vernieuwde’ Picture It van de eerste helft van januari!

1

Oudjaarsdag en avond! Lekker oliebollen op het werk, ’s avonds uit eten met vrienden (een heerlijke toetje met donut en ijs) en natuurlijk tijdens de jaarwisseling champagne!

2

Van vuurwerk houd ik niet zo, enkel om het van een afstandje te bekijken. Sterretjes horen er natuurlijk wel bij! – In de kerstvakantie en de week daarvoor werkte ik aardig wat dagen achter elkaar. Mijn voeten werden daar niet zo blij van, maar gelukkig heb ik dit fijne goedje van The Body Shop. – Om m’n voeten nog meer geweld aan te doen (hihi) bleef ik wel elke week 3 keer hardlopen en trakteerde we onszelf op nieuwe schoenen voor onze fanatieke pogingen én de verloren kilo’s!

3

Isa gaat zo af en toe ook mee hardlopen. Erg gezellig! – Alleen vandaag en morgen maak je nog kans op 35 euro shoptegoed van Sans Online – ’s Ochtends ontbijt ik graag met yoghurt, muslie en banaan.

4

Een avondje op tijd thuis. Lekker samen met Pris gourmetten op de Asja manier! – Maandag na de kerstvakantie had ik mijn laatste werkdag voor mijn vijf weken vakantie. We maakten het hele restaurant schoon en daarna leeg. In een leeg restaurant borrelden we gezellig nog even na met z’n viertjes. Het uitzicht was wederom prachtig. – ’s Avonds sloten we het seizoen af met een deel van de collega’s, aanhang en kids. Gezellig bowlen!

5

We houden vol! – De bruiloft komt dichterbij, tijd voor een date met de ceremoniemeesteressen (zoals ik ze liefkozend noem). – De proefdruk van onze trouwkaart kwam binnen. Bas wilde het alleen niet aan jullie laten zien en ging er lekker op liggen.

6

Gerecycled wax melt cupje vol Diamond Dust. – M’n opa en oma waren afgelopen vrijdag 50 jaar getrouwd. Ze huurden voor ons een huisje en zo konden we met zijn vijfjes naar het feest en gelijk even een weekendje er tussen uit. Voor je in Zutphen bent vanaf Ameland, ben je toch een zuinige 4 uur verder. De kids vermaken zich in de auto gelukkig prima met de films op de iPad. – De lak die ik droeg naar het feest; Aurora van Rimmel. Zo mooi!

7

In die 4 uur moet ik ook wat te doen hebben, dus maakte ik mooie selfies in de auto. Hihi. – In Zutphen heb je een AH XL, en natuurlijk stond ik te kwijlen voor de Treacle Moon producten. Uiteindelijk haalde ik Pris over en koos zij One Ginger Morning. Warm Cinnamon Nights heb ik al een tijdje en bevalt zo goed!

8

Zaterdag gingen we lekker naar de bioscoop met de kids, kochten we trouwringen (jeeeeej!) en genoten we in ons huisje van het warme ‘haard’vuur.

9

We hadden een huisje aan het water en de laatste ochtend werden we wakker met een mysterieus mistig uitzicht. – Afgelopen weekend hebben we heerlijk (slecht) gegeten. ’s Avonds bij thuiskomst zijn we eerst samen gaan hardlopen. Wat een shameless selfie, niet? :P Als je oplet op de km’s, zie je trouwens dat we steeds langer lopen, leuk om te zien!

De eerste twee weken van januari vlogen voorbij! Gelukkig heb ik nog bijna 4 weken vakantie, jeeeeej! Ik hoor graag of jullie deze manier van Picture It prettig vinden!

handtekening

6 thoughts on “Picture It | Januari #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge