Picture It

Picture It | Januari ❤︎ Vakantie, weekendje weg, thee en tentamens.

Nu ik de foto’s van januari aan het verzamelen ben, lijkt het begin van januari alweer zo lang geleden! Het was begin vorige maand dat ik nog heerlijk vakantie had, me tegoed deed aan flink wat oliebollen en genoot van quality-time met het gezin. Januari was ook de maand dat na de vakantie gewoon weer gewerkt, gestudeerd en er flink wat tentamens gemaakt moesten worden. Oftewel, januari was vol! Maar wel heel gezellig!

1

Jippe doet zich te goed aan oliebollen left overs. ❤︎ Ik doe mij te goed aan Licor 43 Orochata Kerst left over. Mijn absolute nieuwe favoriete drankje! ❤︎ Thee-post van Dolce Piccante. Mmmm! Een uitgebreide review lees je hier.

2

Naast thee, drink ik sinds kort ook koffie in Blond-style. In love met mijn nieuwe mini-mokken! ❤︎ In de vakantie had ik ook tijd voor gellak klanten. Leuk! ❤︎ En uiteraard moest er na lange tijd ook weer eens gezwommen worden. Jippe genoot onwijs!

3

Ik haalde mijn oude fotoboeken van zolder waarin ik zelf anderhalf was. Heel grappig om te zien aangezien op sommige foto’s een bijna exacte kopie van Jippe staat, zo leuk! ❤︎ Mmmmm, cappuccino is naast thee mijn grote liefde. Oh, wacht. Ik vergeet Pris natuurlijk. ❤︎ In de kerstvakantie gingen we ook naar Zutphen om eindelijk op kraamvisite te gaan bij mijn vriendinnetje die in november moeder werd. We gebruikten het weekend ook om lekker even een middagje met zijn tweetjes op pad te gaan. Na een wandeling door de ijzel en sneeuw, beloonden we onszelf met een tompouce van de Hema!

4

We winkelden wat en lunchten vervolgens heerlijk bij onze favoriete lunchroom in Zutphen; Bryans. ❤︎ Jippe moest hoognodig nieuwe pyjamas en toen we deze Mickey Mouse onesie tegenkwamen bij de H&M moesten we die meenemen. Jippe is namelijk een groot van van Mickey. En hij vond zichzelf zo mooi! ❤︎ Voor het eerst in de sneeuw bij opa en oma!

5

Op de terugweg naar huis besloot ik de tijd te besteden aan mijn tentamens die er weer aan zaten te komen. Onderweg leren heb ik inmiddels tot kunst verheven. ❤︎ In Zutphen tikten we een toffe boekenhouder op de kop bij de Blokker. Pris zocht er al een tijdje één en als koper-fan vond ik deze toch ook wel erg gaaf!

6

Januari stond ook in het teken van storm! En wat kun je dan beter drinken dan Autumn Storm thee? ❤︎ Samen ontbijten! En ook de Toet toet auto’s moeten ook goed eten natuurlijk. ❤︎ Tijdens deze stormachtige dag was het niet echt weer om naar buiten te gaan. Dus veranderde de woonkamer in een groot speelparadijs.

7

Momentjes voor mezelf creëren met de nieuwe Harry Potter. Wat ik er van vond, lees je hier❤︎ Dinsdag avond is studie avond! Tijd voor koffie! ❤︎ De volgende ochtend liep ik naar de bushalte in een waar winter wonderland. De bushalte zat vol ijs.

8

Mooie luchten! ❤︎ Leren met een dreumes in huis is soms een ware opgave, want die markeerstiften waar mama mee in de weer is, zijn reuze interessant! ❤︎ Tussen het leren door geniete ik van het mooie weer op het strand. Jippe vond het zo leuk dat hij tranen met tuiten huilde toen we na een uur toch echt weer naar huis gingen.

9

Liefde! ❤︎ Jippes hoektanden lijken door te komen en Sophie de Giraf is daar helemaal prima voor. Wij doen niet mee aan die commotie en houden Sophie lekker nog even in huis. ❤︎ Nog meer thee! En oooooooo, deze zijn lekkerrrr! Review volgt.

10

Achter de schermen. Foto’s schieten van thee. ❤︎ Nieuw pakketje van de vernieuwde webshop van Zuivere Zeep, welke nu Zerah heet. De deo is nog steeds ultiem favoriet. ❤︎ Kaartjes maken voor mijn Phonetics en Transcription tentamen, hopen dat het heeft geholpen…

11

Winter seizoen op Ameland. De rust vind ik soms heerlijk, al kijk ik ook weer uit naar de gezellige drukte en het mooie weer van het voorjaar. ❤︎ Schone zus voorzien van een klassieke rode gellak voor ze op vakantie gaat. ❤︎ Briefjes vinden in je etui, zo lief!

Nu ik dit type is het vrijdagavond en geniet ik van een vooruitzicht van een lekker ‘vrij’ weekend. Mijn tentamenweken zitten er op dus ik ga dit weekend keihard genieten van mijn liefdes (en tussendoor toch ook een beetje werken). Fijn weekend!

x Lisanne 

2 thoughts on “Picture It | Januari ❤︎ Vakantie, weekendje weg, thee en tentamens.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge