Picture It

Picture It | Februari #1

Banner

Jeetje, met februari brak ook de laatste week van mijn vakantie aan. Inmiddels ben ik alweer een paar daagjes aan het werk en het voelt alsof ik nooit vakantie gehad heb. Haha. Wel merk ik dat de vakantie me super goed heeft gedaan, ook al heb ik achteraf minder vakantie gehad door het vele invalwerk in het onderwijs wat zich ineens aandiende. Super fijn natuurlijk. Ik heb wat minder foto’s dan normaal, maar dat maakt het niet minder leuk natuurlijk. Kijk je mee?

1

Deze maand had ik weer eens een nailart kinderfeestje. Dat vind ik zo leuk om te doen en was een groot succes!  Ook kreeg ik weer een leuk ruilpakketje binnen, yay! Van de Kiko oogschaduw en de Calvin Klein nagellak zagen jullie al een review voorbij komen.  Ik zeurde al een week om sushi en vorige week zaterdag gaf Pris eindelijk gehoor aan mijn gebeden, hihi. Zo lekker!

2

Deze lakjes komen van de Action en zijn zo mooi! De review lees je hier♡ Op de blog van Mariska won ik mijn eerste Prins. Ik kreeg er een heerlijk HIWTK sample bij, mmmm.  Via één van de ruilgroepen kreeg ik zo maar een bijna volle Lemony Flutter van een meisje. Super lief, ik ben er zo blij mee!

3

Pris vond de perfecte schoenen voor mij voor de bruiloft en ze waren zwaar afgeprijsd. Natuurlijk geef ik niet te veel prijs, maar ik kon het niet laten jullie te teasen met deze zwart-wit foto.  De trouwkaarten waren de deur uit, dus kon ik ze via Instagram eindelijk aan jullie laten zien!  Voor By Helena maakte ik deze Valentijn-nagels met fototutorial.

4

Op de blog van Joyce Jeroense kwam ik super leuke selfmade iPhone wallpapers tegen. Onderweg naar Zutphen voor een weekendje bij mijn ouders, gingen we nog even langs de Action. Daar scoorde ik deze super gave armbandjes voor €0,79 per setje! Ik ben er helemaal verliefd op.

5

Tijdens dat weekend moest ook mijn trouwjurk gescoord worden! Samen met mama en mijn beste vriendinnetje maakte we er een gezellig dagje Arnhem van. Het hele verslag over mijn jurkenjacht kun je hier lezen.  Zie me blij zijn met mijn jurk. Ik word elke keer weer vrolijk als ik deze foto zie van mijn moeder en ik.  De Iced Frappés van de Mac Donalds zijn serieus god-de-lijk!

6

Dinsdag was het weer tijd om richting Ameland te gaan. Mijn vakantie zit er op, woensdag begon mijn werk weer. Vanaf afgelopen vrijdag zijn we weer open, het seizoen is begonnen.  Bas keek gezellig mee tijdens het typen van mijn jurkenjacht-plog Vrijdag kwam ik vrij vroeg thuis van mijn eerste echte werkdag na de vakantie en als verassing had Pris een waar drie gangen-diner gemaakt. Mmmm, heerlijk!

Tot over twee weken!

handtekening

6 thoughts on “Picture It | Februari #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge