Picture It

Picture It | December #2

banner december2

De laatste dag van 2013 alweer… Jeetje wat is dit jaar ontzettend snel gegaan zeg! Het was een leuk, enerverend, maar ook druk jaar… Hoogtepunten? Dat zijn zeker mijn mini-vakantie met ons gezinnetje in juli, het besluit om te gaan trouwen, het ontstaan van nieuwe en groeien van bestaande vriendschappen en natuurlijk het één-jarig bestaan van mijn blog deze maand! Vandaag moet ik eerst nog even werken tot 5 uur. Daarna gaan we lekker uit eten met vrienden, even kijken bij het vuur op het strand en dan een gezellig feestje bouwen. Ik heb er zin in! Maar eerst kijken we nog even terug naar de laatste twee weken van dit jaar! Kijk je mee?

IMG_2663

Bijna de 300 behaald!

IMG_2677

Mijn ouders waren gezellig een paar daagjes op het eiland. Mijn vader kan onwijs mooie foto’s maken dus ik vroeg of hij foto’s wilde maken van mijn nieuwe laarsjes. Wil jij ook zo’n leuk paar aan je voeten? Hier kun je ze winnen!

IMG_2679

De Peel Off basecoat van Essence is eigenlijk een ramp. Maar, wanneer ik een swatch- of nailart-marathon heb, is hij wel erg handig. Na het lakken ‘trek’ je de lak zo weer van je nagels af, zonder je nagels te beschadigen. Ideaal!

IMG_2683

Het gezonde leefpatroon maar eens aanvullen met sport. Ik heb al meerdere pogingen gedaan tot hardlopen, maar meestal stranden ze…

IMG_2685

We hebben een vrij kleine keuken, dus soms moet je creatief zijn met opbergen. Gelukkig kun je dat aan Pris wel overlaten!

IMG_2694

Foto van mama, mij en Pris bij ons favoriete café in Nes.

IMG_2701

Yay!

IMG_2706

Tristan moest een halfuurtje repeteren met het jeugdcorps in Hollum (dorp aan de andere kant van het eiland). Pris en ik besloten dat half uurtje te wachten bij de Mexicaan daar. Zo’n heerlijk restaurantje met een prachtig vernieuwd (overdekt) terras!

IMG_2713

Foto tutorial Chilly Pinguins!

IMG_2716

Gewonnen geurtje van BeautyFizz!

IMG_2730

Ronde 2!

IMG_2758

Bas gaat elk jaar in de Kerstpakketten liggen.

Naamloos

Ik twijfelde of ik dit setje zou bestellen. De broek vind ik onwijs gaaf, maar ook wel ‘gewaagd’. Uiteindelijk toch gedaan en ik ben er super blij mee! Deze week komt er nog een outit-post van online!

IMG_2778

Santa’s Treasure Box van The Beauty Bakery! <3

IMG_2781

Lief pakketje van Heleen als dank voor de gastartikelen die ik elke twee weken schrijf! Zo lief!

IMG_2787

Klaar met werken op kerstavond. In de keuken onder het genot van een rood wijntje de ‘finale’ van Serious Request kijken. Vanaf kerstavond tot ‘derde kerstdag’ heb ik Asja en mijn gezonde levensstijl even op een laag pitje gezet trouwens. !

IMG_2798

Dat bedoel ik dus. ;) Lekkere warme chocolademelk met marshmallows, slagroom en gecrunchte candycane!

IMG_2818

Eerste kerstdag ’s avonds na het kerstdiner alleen… Dan maar samen met Oscar ‘The Grinch’ kijken!

IMG_2820

Tweede kerstdag moest ik werken. Natuurlijk in kerststijl met kerstballen in m’n oren. De hele look kun je hier bekijken.

IMG_2828

Het restaurant zat helemaal vol. Stilte voor de storm…..

IMG_2874

Na ‘derde kerstdag’ pakte ik de gezonde levensstijl weer op. Ik durfde niet op de weegschaal, maar deed het uiteindelijk toch… Wat bleek? Deze week toch nog een halve kilo lichter. Hihi! Ik zit nu op -7,5 kg. Jeeeej!

IMG_2877

Ronde drie!

1

 Het is momenteel behoorlijk druk op het werk en de afgelopen en komende week heb ik helaas geen vrije dagen… Met een boek op de bank en een lekkere waxmelt aan was daarom een welkome ‘afleiding’. Even niks… Nog 7 dagen werken, dan ben ik eindelijk vrij!!

2

 

Doe jij al mee?

Dit was 2013 jongens! Picture It gaat vanaf 2014 in een iets nieuwer jasje gestoken worden. Hoe precies, ga ik nog even uitvogelen. Maar veranderen gaat het sowieso…

Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling toe met al het goede voor 2014! Rustig aan met de champagne! ;)

handtekening

17 thoughts on “Picture It | December #2”

  1. Hmm leuk gemaakt weer, maar vond je die foto echt nodig van ons? Heb je gezien hoe m’n haar zit ?? Enne ik was eerste kerstdag gewoon thuis… Of mis ik een stukje :D ik heb de Grinch niet gezien namelijk?

    Wat ik nog wou zeggen… Ik ben super trots op je wat je t afgelopen jaar allemaal bereikt hebt. Je hebt eindelijk iets gevonden waar je jezelf helemaal in kwijt kan! Trots op mijn vrouw to be… <3

    Op naar een nieuw jaar! Met natuurlijk ons moment! 1414

    (Enne de kleren staan je super)

    Hou van jou en heel Blogland mag het weten…<3

  2. Een nieuw jasje? Nou vooruit, zolang je maar blijft bloggen :-P Leuk zo een samenvatting te zien! Hele fijne jaarwisseling en wens je veel liefde, vriendschap en goede gezondheid toe voor 2014!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge