Picture It

Picture It | Augustus / September ♥ Zomer, voorbereidingen, start schooljaar én studie.

blogbanner

Hoera! Eindelijk heb ik tussendoor weer even tijd om een blogje te typen. De afgelopen weken waren hectisch en dat was ook te zien aan mijn blog. Hoe dit precies komt, kon je hier al lezen. Uiteraard heb ik in de laatste twee weken van augustus en de eerste twee van september wel foto’s gemaakt. Dus, kijk mee naar mijn drukke maar leuke weken! 

1

De laatste week van de vakantie was ineens weer heerlijk warm. We genoten op het Wad en vooral Jippe vond het geweldig. Spetteren in het water en spelen met schelpjes.  Voor school kreeg ik macaron-gummen binnen. Ze zijn leuk, maar niet heel praktisch.

2

Op de eerste schooldag moesten mijn mentorleerlingen een old-school collage maken over henzelf. Ik maakte een voorbeeld.  Verder kwamen er goodies van Zuivere Zeep binnen en vooral met de Deo Deo ben ik heel erg blij! Voor een uitgebreide review, klik hier.

3

Ochtendje samen met mijn vriendje. Hij speelde lekker en ik las de Viva Mama en dronk koffie.  Jippe krijgt eindelijk wat langer haar. Die vogelnestjes zijn ’s ochtends zoo schattig!  Mijn eerste studieboek kwam binnen, heftig!

4

Nieuw telefoonhoesje! Ik vind ‘m zo leuk!  Voor mijn verjaardag kreeg ik allemaal Blond Amsterdam goodies. Deze stonden al een aantal jaar op mijn lijst, maar steeds vroeg ik toch iets anders praktisch. Dit jaar kon ik mijn verzameling uitbreiden. En kreeg ik zelfs een tof schilderij op steigerhout van mams, die ze helemaal zelf maakte.  Aan de studie!

5

Vorige week begonnen de eerste echte lessen aan de NHL. Ik slaap dinsdag en woensdag in Leeuwarden en werkte daar aan mijn huiswerk.  Nieuw pincet van Essence. Hij is super fijn!  Donderdag thuis gekomen kroop ik heerlijk op de bank om mijn laatste hoofdstuk van Me before you te lezen. Om te huilen kan ik je vertellen, dat einde. Maar een echte aanrader!

6

Voor mijn verjaardag kreeg ik ook nieuwe glazen. Ze zijn wat ‘scheef’ en gedeukt, maar helaas komt dat op de foto niet zo goed over. Ze zijn super mooi en van PTMD Home Collection.  Weekend, tijd voor huiswerk!  Gelukkig was er in het weekend ook tijd voor qualitytime en hebben we heerlijk gefietst en in de speeltuin gespeeld. Hier pufte meneer uit in z’n zitzak.

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Als ik nu terugkijk naar die laatste vakantieweek lijkt dat alweer zo lang geleden! Ik maak me op voor een studiedagje in Leeuwarden vandaag. Op de achtergrond ben ik uiteraard nog wel bezig met mijn blog en zo en nu en dan blijft er natuurlijk wat online komen. Ik kan jullie in ieder geval verklappen dat er weer een toffe winactie aan zit te komen! Volg me op Instagram voor meer updates!

x Lisanne

1 thought on “Picture It | Augustus / September ♥ Zomer, voorbereidingen, start schooljaar én studie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge