Picture It

Picture It | April #1 Voorbereidingen, trouwen en honeymoon!

Banner

De afgelopen twee weken stonden in het teken van trouwen en onze honeymoon. Een overvolle Picture It dus, want ik kon het niet laten om deze mooie momenten met jullie te delen. Kijk mee naar de laatste voorbereidingen, dé dag, trouwfoto’s en sneakpeaks van onze vakantie!

a

Net voor de bruiloft hadden de kinderen afsluiting van het project op school. Het thema was ‘Recycle’ en was erg leuk uitgewerkt.  De avond voor de bruiloft hadden we natuurlijk een vol huis. We aten gezellig samen pasta met salade een een rood wijntje ging er ook wel in, hihi.  Aangezien ik nog veel aan het werk was geweest, moest ik mijn nagels de avond van te voren nog doen. Ik koos voor een french gel aangezien mijn nagels de laatste tijd om de haverklap breken.

b

Het resultaat. Simpel french met en steentje. Dé dag! Mijn moeder pimpte onze auto. ♥ Natuurlijk moest ik tussendoor ook een foto delen op Instagram. Hier haalde Pris mij op van ons huis.

c

De eigenaresse van het VW-busje maakte deze foto van de fotoshoot op de dijk.  De day after, wakker worden in het hotel na een geweldig feest.  Alle gasten namen een versierde wijnfles mee naar het feest. Super leuk idee van onze ceremoniemeesters! De dag erna hadden we pas ’s middags tijd om alles goed te bekijken. Super gaaf!

d

De dag erna kregen we al een aantal mooie foto’s van mijn vader toegestuurd. Hoe gaaf met die graffiti!  Donderdag onderweg naar Schiphol met een fikse verkoudheid.  Op Schiphol moest er natuurlijk even geneusd worden bij Victoria’s Secret. Ik hield me in en kocht niets.

e

Op Schiphol kochten we wel twee handgels. Altijd handig onderweg en op vakantie.  We moesten aardig lang wachten op Schiphol en dus ik maakte de tijd vol met mijn Kleurboek voor Volwassenen!  Pris kocht Starbucks voor mij, mmmmm!

f

’s Avonds kwamen we tegen half 9 aan in ons hotel in Boedapest. Heerlijk!  De volgende dag gingen we gelijk op pad. Een uitgebreider verslag van onze vakantie volgt nog.  ’s Middags kwam de zon ook nog goed door dus tijd voor een terrasje.

g

Bij de DM drogist sloeg ik mijn favo deodorant in. Ze kostten maar €2,60 per stuk!  Avondwandeling na het eten langs de Donau.  Mijn hardloopschoenen fungeerden ook erg goed als wandelschoenen. We hebben eigenlijk alles te voet gedaan in Boedapest.

h

Uitrusten op het Heldenplein na een lange wandeling.  Lekker koffie drinken en taart eten in een super leuk Hongaars koffiehuis.  De fotografe stuurde ons nog een foto via Facebook van de shoot. Ik word zo blij van deze vrolijke foto.

i

Dat koffiehuis beviel goed, dus besloten we dinsdag daar ook weer neer te strijken. Dit keer lekker in de zon met een ijskoffie. We waren immers een week getrouwd!  Woensdag was het wat slechter weer en zijn we wezen winkelen. Ik kocht een donkerblauwe bloemetjesbroek bij de Bershka.  Weer ontvingen we leuke foto’s, dit maal van mijn vader! Het blijven elke keer weer cadeautjes, fijne herinneringen aan een prachtige dag.

j

Donderdag was het weer tijd om naar huis te gaan. Aangezien we pas ’s avonds vlogen, dronken we ’s ochtends nog heerlijk koffie en verse jus bij – weer – het zelfde koffiehuis!  Op het vliegveld nog een laatste lekkere koffie. Mmm, wat heb ik genoten van al die lekkere koffies in Hongarije!  In de trein naar huis kregen we weer een paar foto’s, dit keer weer van de ‘echte’ fotografe. Natuurlijk kon ik het niet laten om er weer een paar te delen.

l

Een ook deze foto’s ontvingen we. Kijk ons gelukkig kijken! 

Dit waren serieus twee van de mooiste weken ooit. Wat was het fijn! Hopelijk vonden jullie het leuk om er getuige van te zijn. ;)

handtekening

14 thoughts on “Picture It | April #1 Voorbereidingen, trouwen en honeymoon!”

    1. Wat een lief bericht, ik reageer eigenlijk nooit op de blog van mijn vrouw maar deze kon ik niet voorbij laten gaan! En ik ben van mening dat er op ieder potje een dekseltje past haha ook op ieder heterootje! ;) dus dat gaat vast goed komen met je! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge