Fashion

Peuter shoplog voor de zomer

Met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd konden ook de korte broeken weer aan. Toen we Jippes kast uitzochten kwamen we tot de conclusie dat dat een probleempje werd. Meneer zit wat betreft de meeste kleding in 104 en we moesten dus een heleboel kleding wegdoen. Sommige shirtjes pasten nog, maar de broeken voorraad werd schaars en daarmee ook zijn pyjamaatjes. En dat was een goed excuus om te shoppen! Kijk je mee naar wat we voor Jippe kochten?

Wat betreft kleding voor Jippe, winkelen we het liefst bij Zara en H&M. Zij hebben over het algemeen toffe kleding voor een fijn prijsje. Vooral de korte broeken bij de H&M vind ik super. Ze zijn lekker soepel en koel tijdens de warme dagen. Daarnaast kochten we een nieuwe dino pyjama en kon een hoofddeksel niet ontbreken. Wie Jippe kent, weet dat hij altijd met iets op zijn hoofd rondloopt. Zomers een pet, ’s winters een muts. Een hoedje was daarom dé perfecte toevoeging! Verder kochten we ook nog twee onderhemden van Jippes held Mario. Deze zijn ook super leuk om gewoon te dragen tijdens warme dagen. Jippe is super trots! Sowieso vind ik kinderondergoed regelmatig ook super leuk als zomerse kledij wat betreft hemdjes. Chicamala heeft bijvoorbeeld ook mooi ondergoed voor meisjes en zeker de hemdjes kunnen ook prima op warme dagen!

Omdat Jippes pyjamas allemaal echt niet meer pasten, kochten we bij Zara ook een lekker pyjamaatje. Zijn zomerse nachtkleding kan nog wel, maar zijn kamertje is vrij koud dus tijdens de frissere dagen zijn deze pyjama’s heerlijk. Ook kon een stoer spijkerjasje niet ontbreken. Ik had er vroeger net zo één en vind kinderen in spijkerjasjes zo leuk! Ook zijn we dol op tuinbroekjes en Zara is heel goed in toffe tuinbroekjes maken. Deze staat zo gaaf met de pijpjes opgerold en leuke sneakers of sandalen er onder!

Uiteindelijk kochten we ook nog een aantal shirtjes en moesten er toch ook nog wat lange broeken komen. Helaas is het niet altijd mooi weer. Zijn spijkerbroekjes waren echt te kort en dus kochten we twee jeans en een chino. Ik ben dol op de broekjes van de Zara. Ze hebben een mooie pasvorm, blijven goed zitten en zijn lekker soepel. Perfect!

Goed, Jippe is zo goed als klaar voor de zomer. Nu wij nog!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Peuter shoplog voor de zomer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge