Persoonlijk

Personal | Update!

largeEen tijdje terug vertelde ik jullie al dat ik op het moment helaas geen dagelijkse posts kan beloven. Ik werk een hoop en heb daarbij natuurlijk ook nog een gezin en een sociaal leven. Lastig vind ik het wel, maar los laten gaat steeds beter. Misschien heb je gemerkt – misschien ook niet – dat vooral de laatste dagen het erg rustig is op You Nailed It. Vandaag geef ik jullie een kleine persoonlijke update en vertel ik wat ik zoal doe waardoor het onder andere zo rustig is op het moment. Gewoon even lekker typen, ook wel eens leuk!

Werk.
Lezers die mij al langer volgen en ook de persoonlijke posts af en toe lezen, weten dat ik in de horeca op Ameland werk. Ik heb daar een fulltime betrekking, het gehele jaar door. In het voorjaar en de zomer is het natuurlijk lekker druk op het eiland, in de maanden juli en augustus werk ik daarom doorgaans zes dagen per week. In de winter is het rustiger en in die periode maak ik mijn overuren weer op. Summer is coming en dat betekent natuurlijk dat ik dus extra veel aan het werk ben. Op het moment ben ik nog wel twee dagen per week vrij, maar ik maak – mede door een gedeeltelijke nieuwe functie- vrij lange dagen waardoor bloggen er helaas af en toe bij inschiet. Maar, ik heb wel plezier in mijn werk en dat is ook erg belangrijk!

Ik denk dat ik wel één van de mooiste uitzichten heb tijdens mijn werk! 

School.
Zoals de meesten van jullie ook weten, ben ik eigenlijk lerares. Helaas is er voorlopig nog steeds geen uitzicht op werk en ben ik dus hier en daar nog steeds aan het invallen. Natuurlijk kan dit in het voorjaar en de zomer minder omdat ik erg veel werk in het restaurant. Wel help ik in de maanden mei en juni altijd mee met de afscheidsmusical van de groep 8 hier in het dorp. Hierbij neem ik altijd het gedeelte ‘dans’ tot mijn rekening. Erg leuk, maar ook dit kost natuurlijk tijd. Buiten mijn twee vrije dagen die ik dus ’s ochtends op school besteed, ben ik natuurlijk ook druk met het voorbereiden van alle liedjes en dansjes. En tja, dat heeft nu uiteraard voorrang.

In mijn split genieten van het mooie weer én aan het werk voor de musical!

You Nailed It.
Door de (leuke) drukte kan ik helaas niet zo veel tijd in mijn blog steken als dat ik zou willen. Dit resulteert in het feit dat er geen dagelijkse blogposts online komen. Eerder kon ik me daar ‘druk’ om maken en kroop ik zelfs na het werk nog wel eens achter de computer om iets af te maken, maar dit wil ik niet meer. Als ik thuis kom van een lange dag, wil ik ook lekker niets doen, genieten van Pris en de kids en eventueel nog iets leuks doen. Bloggen moet geen verplichting zijn. Sinds ik dat besluit voor mijzelf genomen heb, dat het niet iets is wat ‘moet’, kan ik het beter loslaten. Ik merk dat mijn bezoekers gelukkig trouw terug blijven komen op het moment dat er wel iets online staat en dat vind ik super! Dank jullie! Dat er wat minder online komt, betekent niet dat ik achter de schermen niet bezig ben met de blog. Zo heb ik laatst weer een aantal super gave lakken ontvangen ter review en zit er een leuke winactie aan te komen in samenwerking met een toffe webshop. Deze zal in de loop van deze week online komen, gok ik. Het bloggen staat dus even op een wat lager pitje, maar ik troost me met de gedachte dat na augustus/september ik er weer meer tijd voor ga hebben…

Sneakpeak van lakjes die nog online komen! 

En met mij?
Met mij gaat het goed. :) Hoewel ik de afgelopen dagen een beetje ziekjes ben geweest, gaat het verder prima. Ik ben de afgelopen weken best druk geweest en blijf een beetje kwakkelen, maar aankomende woensdag en donderdag ben ik lekker vrij (m.u.v. de musical natuurlijk). Verder ga ik volgende week lekker twee daagjes naar mijn ouders, iets waar ik helemaal in deze tijd heel erg naar uit kan kijken. Lekker even niets, kletsen met mama en leuke dingen doen. Een kleine minivakantie als het ware, hihi. Pris en ik genieten nog steeds met volle teugen na van onze mooie dag en ik beloof dat er binnenkort weer een Wedding Wednesday online komt! We proberen te genieten van de dagen dat we samen vrij zijn aangezien we elkaar in deze maanden toch wat minder zien. Het gaat goed, ik voel me fijn en ben happy. Laat die zomer maar komen!

Eigenlijk doe ik nooit persoonlijke updates, hoewel ik ‘vroeger’ wel regelmatig persoonlijk blogde. Hope you liked it!

handtekening

6 thoughts on “Personal | Update!”

  1. Fijne update om te lezen, je prive leven gaat toch altijd voor en idd het ‘moeten’ bloggen is niet leuk, je moet het wel leuk blijven vinden en er geen drang achter voelen om het te gaan doen. Geniet maar lekker van de vrije dagen!!! Balen dat je een beetje ziekjes was, maar dat is volgens mij nu iedereen ik ben ook ziek geweest! en iedereen om mij heen ook haha.
    Manon onlangs geplaatst…Max Factor Lipfinity – Shimmer Finish Top CoatMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge