Persoonlijk

Personal | 15 facts about me #4 ♥ Afkicken van frisdrank, bloemen liefde, horrorfilms en meer!

Het is alweer een hele tijd (lees: anderhalf jaar geleden) dat ik een 15 facts about me heb geschreven. Aangezien ik in de loop van de tijd weer een hoop nieuwe volgers en lezers heb gekregen, leek het me leuk om af en toe weer wat persoonlijke blogjes te typen. Vandaag verzamelde ik weer eens 15 random feitjes over mezelf!

1. Lange tijd dronk ik alleen maar Lipton Green Tea, sap of fris. Water dronk ik zelden en thee eigenlijk alleen ’s avonds. Toen ik daar ruim een jaar geleden mee stopte, heb ik ware afkickverschijnselen gehad. Ik drink alleen nog maar thee, water en koffie. En heel af en toe een glaasje fris of een lekker drankje.

2. Sinds Jippe er is huil ik bij een gemiddelde Merci-reclame of All You Need Is Love aflevering. Dat deed ik daarvoor nóóit.

3. Stiekem vind ik horror-films best tof. Niet alle soorten hoor, voor vieze zombie films en Saw hoef je me niet te vragen. Maar ik ben er gewoon te schijterig voor. Als ik het kijk doe ik dit veilig achter een kussentje of in de armen van mijn vrouw. :’)

4. In het verlengde van punt 1, ben ik dol op Red Bull. Niet voor de energie en de cafeïne, maar ik vind dit mierzoete spul echt onwijs lekker. Ik drink het eigenlijk nooit meer, maar het is wel echt mijn guilty pleasure.

2

5. ‘Vroeger’ liep ik alleen maar op hoge hakken, tegenwoordig kies ik liever voor een comfortabele platte sneaker of laars. Best jammer eigenlijk, want hakken blijven wel echt heel erg mooi.

6. Mijn klanten in de nagelstyling druk ik altijd op het hart om de gellak er absoluut niet zelf af te pulken aangezien dit killing voor je nagels is. Drie keer raden wat ik zelf dus wél doe…

7. Als je mij drie jaar geleden had gezegd dat ik in het voorgezet onderwijs werkzaam zou raken, had ik je vierkant uitgelachen. En nu? Ik denk stiekem dat ik niet meer anders wil!

8. Sinds ik moeder ben, raak ik mijn oogschaduws nauwelijks meer aan terwijl ik daarvoor zelden zonder de deur uit ging. Eigenlijk mis ik het wel, maar tja… echt tijd ervoor gun ik mezelf niet echt meer.

1

9. Het spelen met de Toet toet auto’s en de banen vind ik stiekem misschien wel leuker dan Jippe dat vindt. Het bouwen van leuke wegen maakt me helemaal zen. En oh wee als iemand (Jippe) mijn creatie kapot maakt.

10. Ik ben een ware musical-liefhebber. Gek eigenlijk, want mijn ouders houden er absoluut niet van. Mijn liefde begon toen ik op 12-jarige leeftijd een promo-cd van Aida kreeg bij de supermarkt, inmiddels heb ik vele musicals bezocht.

11. Aan katten had ik altijd een hekel – iets met een slechte ervaring met buurkatten toen ik klein was – maar sinds we onze Bas hebben, ben ik helemaal om. Ik ben dol op onze ontplofte knuffelkater!

12. Ik ben dol op het strand, maar het zand op mijn handdoek vind ik altijd oervervelend en de zee stiekem altijd een beetje eng. Maar dat houd me niet tegen om lekker naar het strand (en de zee in) te gaan hoor!

3

13. In tegenstelling tot de meeste vrouwen, houd ik helemaal niet zo van chocola. Je kan me erg blij maken met Milka Choco-swing, maar nog blijer maak je met een hartige (of vette) hap.

14. Ik kan uren rondneuzen op AliExpress om pareltjes te ontdekken. Het is maar goed dat ik me 9 van de 10 keer inhoudt, anders had ik nu een ware koopverslaving.

15. Verse bloemen kunnen bij heel blij maken. Vooral gerbera’s maken mij heel gelukkig. Een vaas met een mooie bos bloemen heb ik maar al te graag in huis staan.

x Lisanne

2 thoughts on “Personal | 15 facts about me #4 ♥ Afkicken van frisdrank, bloemen liefde, horrorfilms en meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge