Persoonlijk

Personal | 15 facts about me #3 ♥ Armcandy, verwenyoghurt, de kat uit de boom en meer!

PicMonkey Collage

Zo, is dat even een tijd geleden dat ik een 15 facts about me schreef! De laatste was afgelopen november, dus ik vond het hoog tijd voor een nieuwe post. Vandaag heb ik weer 15 persoonlijke feitjes verzameld. Lees je mee? 

1. Als ik vrij ben en ik hoef helemaal niks, loop ik de hele dag op lelijke Crocs. Ik ga er het huis niet mee uit hoor, maar thuis loop ik er regelmatig op.

2. Ik ben allergisch voor de rode notificatiebolletjes die verschijnen bij de apps op mijn iPhone wanneer er een melding is. Ik vind ze gewoon lelijk, dus ik werk ze altijd gelijk weg. Je zult bij mij dus niet zo snel veel rode bolletjes in mijn scherm zien.

3. Mona Citroenkwarktaart Verwen yoghurt vind ik zó lekker. Pris was hier altijd fan van en zij heeft me aangestoken. Vooral de ‘stukjes’ bodem die in de yoghurt zitten zijn heerlijk. Mijn favoriete toetje (op mijn ijsverslaving na dan).

3

4. Wanneer ik ergens nieuw ben of op een onbekende plaats ben, kijk ik altijd heel erg de kat uit de boom. Ik moet eerst zien met wie ik te maken heb, voor ik me op gemak voel. Hoe lang dit duurt is heel verschillend. Wanneer het ijs gebroken is, is daar overigens niets meer van te merken.

5. Ik ben aardig precies en kan me er aan ergeren wanneer anderen dit niet zijn. Dit ligt niet zo zeer aan de ander, maar meer aan mijzelf. Ik houd van duidelijkheid, orde en netheid. Zowel thuis als op het werk. Daarmee kan ik het anderen overigens soms behoorlijk lastig maken. En zelf ben ik ook heus niet altijd netjes, maar ja, daar hebben we het dan maar niet over.

6. Ik ben bijna klaar met mijn thuisstudie nagelstyling! Ik ben hard aan het werk en binnenkort is het tijd voor het examen. Mijn streven is om het voor de komst van de kleine te hebben afgerond.

1

7. Vroeger was ik zelden alleen en omringde ik me altijd met zo veel mogelijk mensen. Ik was altijd op stap en nooit thuis. Nu ben ik juist veel meer op mijzelf. Ik houd onwijs van gezelligheid met leuke mensen, maar ik kan juist nu ook heel erg genieten van alleen zijn en ben ik veel meer een ‘einzelgänger’ geworden, gewoon omdat ik dat heerlijk vind.

8. In het verlengde van bovenstaand punt, ben ik ook dol op burgerlijk bankhangen met de vrouw. Wanneer de kids op bed liggen lekker samen series of een filmpje kijken. Of gewoon allebei niks doen en een beetje surfen op het web of social media. Genieten!

9. Het liefst zou ik heel hip allerlei ‘armcandy’ om mijn polsen dragen evenals mijn horloges. Dat laatste doe ik wel regelmatig, maar eigenlijk vind ik al die armbandjes om mijn polsen helemaal niet fijn. Jammer, want ik vind het zo leuk staan!

2

10. Een hele moeilijke eter ben ik nooit geweest (volgens mij), maar ik heb de laatste jaren heel veel meer leren eten en ook drinken. Vroeger at ik bijvoorbeeld echt geen witlof, prei of vis. Tegenwoordig ben ik er dol op!

11. Eén maaltijd die je er bij mij echt niet in krijgt, is Chili con Carne. Überhaupt maaltijden waarin bruine bonen of iets dergelijks in zitten, vind ik echt niet lekker. Die vis ik er dan uit. Verder lust ik eigenlijk zo goed als alles.

12. Online ‘shoppen’ doe ik regelmatig, zeker op sites als eBay, AliExpress en H&M. Ik gooi mijn winkelmandje helemaal vol en druk dan vervolgens op het kruisje. Want ja, als ik alles zou kopen, zou ik nu helemaal bankroet zijn, haha.

4

13. Ik ben dol op het strand en kom er vooral ’s zomers veel te weinig. Een ding is alleen wat lastig, ik heb een hekel aan al dat zand! En zwemmen in de zee is ook niet echt een hobby. Hmmm, wat klopt hier niet?

14. Mijn Instagram feed is een zooitje en om eerlijk te zijn hecht ik er ook geen waarde aan. Er zijn vele bloggers/personen die er alles aan doen om hun Instagram pagina zo mooi, orderlijk en ‘rustig’ te houden, maar ik vind het stiekem veel leuker om spontane foto’s te plaatsen. Of die nou in het geheel passen of niet. Overigens no offence richting de personen die wel moeite doen voor die mooie feed hoor. ;)

15. Op de middelbare school behoorde ik aardig tot de categorie ‘kak’. Het liefst droeg ik zo veel mogelijk hakjes, hippe spijkerbroeken met bloesjes waarvan de kraag uiteraard om hoog stond. Tegenwoordig is mijn kast een bij elkaar geraapt zooitje van jurkjes, (boyfriend) jeans, oversized truien én bloesjes.

handtekening

5 thoughts on “Personal | 15 facts about me #3 ♥ Armcandy, verwenyoghurt, de kat uit de boom en meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge