Persoonlijk

Personal | 15 facts about me #2 ♥ Zonsondergangen, tijdschriften, koffie en zwemles trauma’s.

PicMonkey Collage

De vorige 15 feitjes over mij is alweer een tijdje geleden en werd toen erg goed ontvangen! Vandaar dat ik mijn hersenen weer heb laten kraken en 15 ‘ongewone’ feitjes over mij heb verzameld die je misschien (?) nog niet wist! Get to know me better, 15 facts about me!

1. Als ik vroeger naar zwemles moest, deed ik altijd alsof ik sliep achter op de fiets. Ik had een gruwelijke hekel aan zwemles, ik vond het vreselijk en zag er als een berg tegenop.

2. Ik kan me een hele avond vermaken met Pinterest. Mijn guilty pleasure is de Humor pagina waar ik uren lang door kan scrollen om in mijn eentje heel veel lol te hebben om katten en andere dieren in rare posities, baby’s die gekke bekken trekken en grappige quotes.

3. Wanneer ik thuiskom van een dagje werken, is het eerste wat ik doe mijn make-up verwijderen. Helemaal na het werk in het restaurant heb ik een vrij vet gezicht (hallo, bak- en frituurvetten in de keuken!) en vind ik niets fijner dan een fris en schoon gezicht. Overigens kan het me dan ook niks schelen of we ‘visite’ hebben. Eerst die make-up er af!

1

4. Vroeger lustte ik geen koffie. Ik riep heel hard dat ik het nooooooit zou gaan drinken want ik vond het zo vies. Toch ben ik inmiddels sinds een jaar of drie toch een echte koffieliefhebber. Ik begon met heel veel suiker of koffiesiroop, maar inmiddels is een beetje melk ook voldoende. Je kan mij erg blij maken met een grote cappuccino met bijvoorbeeld een vleugje karamel of vanille. Mijn enthousiasme is aanstekelijk, want inmiddels verkopen we ook koffiesiropen op het werk!

5. In de winter ben ik vaker op het strand te vinden dan in de zomer. Dit komt vooral doordat ik in het najaar en in de winter gewoonweg meer tijd heb om op het strand te zijn. Het strand vind ik trouwens prachtig in de herfst en winter. Helemaal als er vorst is of het heeft gesneeuwd is het er prachtig!

6. Op mijn verjaardag afgelopen jaar werd ik spontaan heel erg ziek. Ik had die middag onder andere sushi gegeten en sindsdien heb ik geen sushi meer gegeten. Die sushi heeft er hoogstwaarschijnlijk niets mee te maken gehad, maar toch associeer ik het onbewust nog met die avond. Over een aantal weken heb ik met mijn lieve collega’s een sushi avondje gepland, ik ben benieuwd!

2

7. Als ik thuis ben drink ik voornamelijk Lipton Green Tea. Je zult mij – buiten thee om – niet zo snel iets anders zien drinken. En dat terwijl ik op het werk in mijn pauze standaard een glaasje cola neem bij het eten. Daar kan ik intens van genieten, haha.

8. In mijn puberjaren was ik zwaar fan van Marco Borstato. Ik kende al zijn nummers van voor naar achter uit mijn hoofd. Inmiddels heb ik niet zo veel meer met zijn muziek, al kan ik sommige nummers nog steeds wel heel mooi vinden.

9. Tot anderhalf jaar geleden waste ik elke dag mijn haar. Ik ben gezegend met een zeer vette huid en hoofdhuid waardoor mijn haar ook erg snel vet wordt. Op een gegeven moment besloot ik te proberen te stoppen en nu was ik mijn haar om de dag. De dag dat ik mijn haar niet was, gebruik ik droogshampoo. Helaas is het niet zo dat ik op die dagen mijn haar mooi los kan dragen, maar het is al een stuk beter dan hoe het was!

3

10. De afgelopen jaren heb ik een hoop klassen lesgegeven, maar mijn voorkeur gaat echt uit naar groep 5 t/m 8. Toch kan ik ook nog intens genieten van bijvoorbeeld een dagje kleuters.

11. Mijn telefoon staat vol met foto’s van de prachtige zonsondergang waar ik – vooral in het najaar – regelmatig op wordt getrakteerd op het werk. Elke zonsondergang is anders, ik blijf er foto’s van moeten maken als het weer zo’n avond is.

12. Ik ben niet iemand die alle boeken van een bepaalde schrijfster moet lezen, maar elke keer wanneer er een boek van Tess Gerritsen uitkomt rennen Pris en ik bijna naar de winkel. Haar boeken zijn zo spannend en goed. Ik houd er van als een boek me zo kan pakken dat ik hem het liefst in één avond uit lees.

4

13. Ik ben dol op agenda’s, helemaal als ze nog helemaal nieuw en onbeschreven zijn. Toch heb ik na de komst van mijn iPad en later mijn iPhone afscheid genomen van dit papieren maatje. Ik houd alles netjes digitaal bij en kan overal wanneer ik maar wil alles wijzigen. Toch mis ik af en toe een papieren agenda wel hoor.

14. Toen ik een klein meisje was, wilde ik stewardess worden. Mijn tante was stewardess en ik vond haar werkkleding altijd reuze interessant. Rondreizen en mensen helpen tijdens hun reis leek me geweldig.

15. Een tijdschrift lees ik vaak in twee of drie stappen. Eerst blader ik ‘m door en lees ik eigenlijk niets. Daarna lees ik de ‘interessantste’ artikelen om ‘m vervolgens vaak nog een keer door te bladeren voor de overige artikelen.

Hopelijk vonden jullie ook ditmaal de feitjes weer reuze interessant! ;) Laat in de comments een leuk feitje over jou achter!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

5 thoughts on “Personal | 15 facts about me #2 ♥ Zonsondergangen, tijdschriften, koffie en zwemles trauma’s.”

  1. leuke feitjes….dat vette haar komt me bekend voor. Ik waste het altijd om de dag en nu sinds de zomer om de 2 dagen en ik merk wel dat het beter wordt. Idd de andere 2 dagen gebruik ik ook droogshampoo. Je huid moet er wel echt aan wennen dus doorzetten werkt wel volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge