Persoonlijk

Personal | 15 facts about me ♥ Poezen, Baby Lips, Essie, Ameland en meer!

banner

You Nailed It kenmerkt zich niet alleen door beauty en de verschillende nagel-artikelen, maar ook doordat het míjn persoonlijke blog is. Mijn eigen stukje internet. Persoonlijk bloggen vind ik leuk en ik merk dat jullie dat ook vinden. Vandaar dat ik vandaag iets nieuws probeer! 15 facts… Zo af en toe een kort, persoonlijk en informatief artikel over… mij! Weetjes die je nog niet wist, of misschien al wel, afgewisseld met foto’s. Veel leesplezier!

1. De kaarten die we voor onze bruiloft ontvingen, hangen er nog steeds. Ik kan er gewoon geen afscheid van nemen. We kregen zo’n 130 kaarten!

2. Buiten mijn nagellakverslaving heb ik nog een verslaving: lippenbalsems. Rommel in mijn tas, jaszakken, toilettas en make-up kast en je vindt sowieso Labello, Baby Lips, EOS en andere balsmems.

lippen

3. Voor ik naar bed ga zeg ik altijd ‘slaap lekker’ tegen de beestjes. Hihi.

4. Ik ben gek op Zaanse mayonaise. Gelukkig hebben we het niet zo vaak in huis, want dan eet ik het echt overal bij.

5. Het liefst zou ik altijd in jurkjes lopen. Helaas is dit niet zo handig op het werk, dus draag ik zelden jurken.

beestjes

6. Vroeger haatte ik katten (ja, écht). Maar tegenwoordig is onze Bassenpoes wel een beetje favoriet. Al ben ik ook gek op onze hondjes.

7. Sinds ik Essie heb ontdekt, zo’n anderhalf jaar geleden, draag ik zelden andere merken. Ik heb een hoop andere merken in mijn collectie, maar voor een snelle manicure grijp ik altijd naar Essie.

essie

8. Ik zou elke dag wel pannenkoeken met spek en kaas kunnen eten.

9. Al van jongs af aan ben ik dol op gedichten. Al lees ik tegenwoordig nog maar weinig poezie, ik duik graag in mijn favoriete gedichtenbundel Hou van mij! van Ted van Lieshout.

nagels

10. Op het moment ben ik bezig met een thuisstudie nagelstyling. Al staat het momenteel op een laag pitje door de drukte, na de zomer hoop ik het weer op te pakken! Ondertussen oefen ik thuis op ‘klanten’ voor een kleine vergoeding.

11. In het begin van de relatie tussen Pris en mij, riep ik altijd dat ik nóóóóit op Ameland wilde wonen. En zie me nu, ik hoef hier voorlopig niet meer weg!

ameland

12. Doordat ik jaren op klassiek ballet heb gezeten en op spitzen heb gedanst, heb ik super vervormde voeten. Ik vind ze echt vreselijk lelijk. Maar, je moet er wat voor over hebben!

13. Thuis kook ik bijna nooit, maar áls ik kook ga ik het liefst voor pasta. Lekker, simpel én je hoeft geen aardappelen te schillen! Aan dat laatste heb ik namelijk echt een hekel.

kleding

14. ‘Vroeger’ droeg ik nooit ‘aparte’ kleding omdat ik altijd bang was dat mensen het raar vonden. Tegenwoordig kan me dat nog maar weinig schelen. Natuurlijk blijf ik onzeker, maar een paar jaar geleden had ik echt niet in een maxi-jurk of een korte broek gelopen.

15. Als Pris aan het werk is, stoor ik haar regelmatig met foto’s van Bas als ik hem weer ergens zie liggen. Hij blijft bijzondere plekjes en houdingen vinden.

bas

Ik hoor graag wat jullie van dit soort posts vinden! Wie weet komt er dan wel een vervolg!

handtekening

12 thoughts on “Personal | 15 facts about me ♥ Poezen, Baby Lips, Essie, Ameland en meer!”

  1. Leuk! Alleen waarom droeg jij vroeger geen korte broeken? Of bedoel je iets anders? En ik maak de post even af, ik wil nog even vermelden dat ze ook Bas echt niet in huis wilde hebben! Hij kwam er niet in maar ik deed het gewoon. En nu…… Hahaha

  2. Heel leuk artikel om te lezen. Een oud klasgenootje van mij woont ook nog niet zolang op Ameland, maar ze vind het daar super mooi. Leuk dat je een opleiding nagelstyliste doet, dit wil ik ook graag in de toekomst doen.
    Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art Palm treesMy Profile

  3. Wat leuk zo’n kijkje in je leven! Ik wens de beestjes ook altijd welterusten (praat eigenlijk de hele dag door tegen ze hi hi hi). Bij wie volg je die thuisstudie nagelstyling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge