Pers

Pers | Essence Trend Edition ‘Super Heroes’

In principe plaats ik de leukste persberichten één keer in de zoveel tijd in een Nailed It News artikel, maar soms krijg je berichten binnen die gewoon een eigen artikel verdienen… Zo ook deze geweldige Trend Edition ‘Super Heroes’ van Essence die in januari uitkomt. Eergisteren kreeg ik het bericht binnen en ik stuiterde bijna van mijn stoel af. Zo. Veel. Moois. De Super Heroes zijn deze maand al in Duitsland te krijgen en zijn daar een regelrechte hit. In januari komt deze collectie tijdelijk naar Nederland. Nagellakliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze leuke collectie…

Superheroes Nailpolish

essence Superheroes Nail Polish 01

essence Superheroes Nail Polish 01

Van links naar rechts:

Fantastic Girl Een nagellak met thermo effect. De nagellak reageert  op temperatuurverschillen en verandert van lichtroze naar donkerroze en vice versa.
The Incredibal – Deze nagellak bevat micropartikels die zorgen voor een cool mat zandeffect zodra het is opgedroogd. Oftewel een liquid sand lak met glitters.
Power Girl – Deze nagellak geeft alle nail art heldinnen kameleonpower. Afhankelijk van de manier waarop het licht invalt en reflecteert, verandert de kleur en glinsteren nagels in verschillende blauwschakeringen.
Super Man! – De trendy, zilveren holografische glittertjes in deze nagellak geven je nagels een verrassende look die in alle kleuren van de regenboog schittert zodra het licht ze raakt.
Wonder Wo! Man – Met deze metallic nagellak transformeren nagels in echt goud! Het bevat echte gouddeeltjes die zorgen voor een adembenemende finish op de nagels van vloeibaar goud.
The Awesome – Onweerstaanbare multilolour flakes geven je nagels een supercoole look waarmee je het wint van alle daredevils op je pad!

Deze bijzondere lakken kosten €1,99 per stuk.

 Superheroes Effect Nails.

essence Superheros Effect Nails 01

essence Superheros Effect Nails 01

Superspecial effects! Spannende 3D highlights als holografische zilverglitters met fuchsia of turkooizen flakes bezorgen je een unieke nagelstijl! Van links naar rechts/boven naar beneden: 01 Super, man!, 02 Fantastic girl en 03 The incredible. 

Deze Effect Nails kosten €1,99 per potje.

Superheroes Nail Stickers

essence Superheroes Nail Art Sticker 01

Snelle nail art! De stickers in twee verschillende holografische dessins – stijlvolle trepen of sterren – veranderen je nagels in absolute eyecatchers die nooit vervelen! Verkrijgbaar in 01 Be my hero! en 02 Rescue me!

Deze stickers kosten €1,59 per stuk.

Superheroes Nail Effect Brush & Nail Polish remover

essence Superherowes Effect Nail Brush

Power brush… deze nieuwe professionele kwast met holografisch handvat is een absolute musthave voor het aanbrengen van de unieke effect nails glitter. Prijs: €1,99

(Re)move it! De innovatieve geltextuur verwijdert zelfs de meest intensieve kleuren en decoraties in een handomdraai zonder restjes achter te laten. Prijs: €1,99

Superheroes Toilettasje

essence Superheroes Bag

Bewaar de heroïsche nagel producten van deze trend edition in stijl in dit supergave toilettasje met pailletten. Een handige musthave voor in elke tas – zo trendy dat je het ook als avondtasje kunt gebruiken. Prijs: €2,89

Nou, heb ik te veel gezegd? De lakken vind ik super gaaf, de naileffects een leuke toevoeging. De rest is ook leuk, maar niet aan mij besteed. En het nu van de kwast ontgaat me een beetje. Maar verder…. Ik weet wel dat ik in januari mijn beste vriendinnetje vraag om wat voor me achter te houden bij het Kruidvat. Eindelijk weer een collectie om echt naar uit te kijken!

Essence “Superheroes” is verkrijgbaar in januari 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

handtekening

Wat spreekt jou het meest aan in deze collectie?

8 thoughts on “Pers | Essence Trend Edition ‘Super Heroes’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge