Pers

Pers | Essence LE Me & My Icecream

mamic_composing_final

Essence gaat snel! De nieuwe LE, Ticket to Paradise, ligt nog niet eens in de winkel en Essence kondigt de volgende al aan. Dit vind ik niet zo erg, ik ben namelijk verliefd op deze collectie en kan niet wachten tot deze uitkomt! Me & My Ice Cream, heet de collectie die in augustus uitkomt. Hij doet me een beetje denken aan de Candy Shock Collectie van Catrice, maar die heeft me lichtelijk teleurgesteld. Deze lieve collectie gaat het hopelijk beter doen! 

I scream, you scream: ice cream! Wat is er nu verfrissender dan een fruit- of roomijsje op een warme zomerdag? Essence nodigt je uit voor een pitsstop bij de ijscowagen in augustus 2013 met de trend edition “Me & my ice cream”. Verrukkelijke sorbetkleuren en te gekke producten om voor te smelten: gemarmerde oogschaduwen in zachte kleurnuances, drie lip balms met kleurtwist, een crème blush, shimmer pearls en nagellak in prachtige pastelkleuren. Highlight van deze trend edition zijn de nagelstickers die superlief 3D effect op je nagels toveren. En wanneer je handen een beetje plakkerig zijn door je ijsje, gebruik dan de hand wipes om ze weer schoon te krijgen!

Gelati, gelati met Essence!

ess_MeAndMyIce_CreamES01_ConeHead

Baked eyeshadow

Ice eyes! De langhoudende, gemarmerde oogschaduw in de tinten karamel, abrikoos en mint hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-upstijl met een subtiel glansje.

Verkrijgbaar in 01 cone head, 02 icylicious and 03 always on my mint.

Consumentenadviesprijs € 2,89

ess_MeAndMyIce_LipBalm02

Lip balm

Let’s twist! Deze unieke lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. Perfecte matches met een opvallende look! De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en de aroma’s laten een heerlijke geur achter.

Verkrijgbaar in 01 ice, ice baby, 02 icylicous en 03 ben & cherries

Conusmentenadviesprijs € 1,99

ess_MeAndMyIce_CreamBlush

Cream blush

Cream dream! Deze blush met crème formule voelt als crème en poeder tegelijker. De intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. We wachten op de zon –met ons favoriete ijsje!

Verkrijgbaar in 01 ice bomb.

Consumentenadviesprijs € 2,89

ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls_top

Shimmer pearls

Als glanzende ijsbolletjes…  De zachtjes glanzende pareltjes in pastelcombinatie zijn perfect in lijn met de kleuren in deze trend edition. Voor een subtiele glans op het gelaat en voor het camoufleren van rode plekjes.

Consumentenadviesprijs € 3,39

ess_MeAndMyIce_NailPolish01_bencherries

Nail polish

Aardbei, pistache, bosbes of abrikoos? De langhoudende nagellakken in de prachtige pastelkleuren roze, mint, lavendel en abrikoos zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs!

Verkrijgbaar is 01 ben & cherries, 02 always in my mint, 03 ice, ice baby en 04 icylicious.

Consumentenadviesprijs € 1,89

ess_MeAndMyIce_NailToppingSticker

Nail topping sticker

Regenboogspikkels! Deze innovatieve, zelfklevende stickers creëren een uniek en verrassend 3D effect op jouw nagels. Deze spikkeltjeslook is de ultieme nagelstijl – en niet alleen voor ijsfans!

Verkrijgbaar in 01 rainbow sprinkels.

Consumentenadviesprijs € 1,99

ess_MeAndMyIce_HandWipes

Hand wipes

Smelt je ijsje? Om zeker te zijn dat je handen weer fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje kun je deze hand wipes gebruiken! Ze hebben een heerlijke aardbeigeur.

Verkrijgbaar in 01 i scream ice cream.

Consumentenadviesprijs € 1,39

banner

 

Zoals ik al zei, hoop ik dat deze collectie het beter gaat doen dan de Candy Shock. Ik ben namelijk dol op lieve kleurtjes en pastel. De producten waar ik zeker heel benieuwd naar ben, zijn de shimmer pearls, de lakken en de nagelstickers.

Essence “me & my ice cream” is verkrijgbaar in augustus 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Welke producten spreken jouw het meeste aan?

12 thoughts on “Pers | Essence LE Me & My Icecream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge