Pers

Pers | Catrice Nail Polish Pen – Nail Paint To Go

Tegenwoordig deel ik niet zo heel vaak persberichten meer, maar vandaag heb ik een tof nieuwtje die ik wel met jullie móest delen! Catrice komt volgende maand namelijk met iets leuks op het gebied van nagellak, de zogenaamde Nail Polish Pen in 6 toffe, trendy kleurtjes. Wat dit inhoudt, wanneer en waar je dit kunt kopen lees je in deze post! 

Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen.

Verkrijgbaar in de kleuren C01 Travel In Turqouise, C02 Blue Boat Trip, C05 Pink Pulse, C06 Tomato Red Rush, C04 Rapid Red Date en C03 Rosewood En Route.

Persoonlijk kan ik niet wachten om dit uit te proberen. Zou het werken? Of lijkt het in de theorie mooier dan dat het daadwerkelijk is? Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd!

De Limited Edition Nail Paint To Go by CATRICE biedt must-have producten voor een perfecte manicure van half juni tot en met juli 2017 voor de consumentenadviesprijs €3,99.

x Lisanne 

3 thoughts on “Pers | Catrice Nail Polish Pen – Nail Paint To Go”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge