Fashion

OOTD | Classy with a hint of Asia

banner

Afgelopen week kreeg ik een heel fijn berichtje van Sans Online. Ik had namelijk shoptegoed gewonnen via de blog van Heleen! Jeej. Laat ik nou net nog een leuk setje nodig hebben voor de trouwdag van opa en oma volgende week én dol zijn op online kleding shoppen. Dat shoptegoed kwam als geroepen. Neuzend in de webshop van Sans – ze hebben zó veel keus – viel mijn oog uiteindelijk op een toffe, soort van harem-broek en een jasje waar ik al een tijdje naar op zoek was. Na even twijfelen (broek… wel of niet…) besloot ik toch de gok te wagen. Benieuwd naar mijn Outfit Of The Day? Kijk dan gauw verder!

4 - kopie

Om eerlijk te zijn voelt m’n eerste OOTD een beetje ‘ongemakkelijk’. Foto’s maken doe ik graag, maar stiekem sta ik zelf niet graag op foto’s of in de spotlights. Een beetje tegenstrijdig om dan een blog te beginnen misschien, maar toch. Ik besloot het toch maar eens te proberen, want zelf vind ik het ook altijd leuk om van andere te zien. Dus vroeg ik Pris foto’s te maken van mijn nieuwe outit! Kritisch als ik ben, heb ik er toch een aantal foto’s uit weten te pikken. ;)
3 - kopie

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk jasje, maar mijn zoektocht loonde niet. Tot ik in de webshop rondkeek en zag dat ze meerdere Only blazers hadden met het ‘patroon’ jasje wat ik zocht. Het jasje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is momenteel afgeprijsd voor €24,95. Uiteindelijk ging ik voor de donker-grijze variant. Past overal bij en is toch niet zo ‘standaard’ als zwart.

5 - kopie

De broek – hét grote twijfelgeval – is ook donkergrijs en heeft een aziatische print. De broek zit los en heeft een elastiek broeksband. Je kan de broek wat hoger optrekken om je lovehandles hier en daar wat te verdoezelen, of het op de heupen dragen voor een ‘gepoft’ chino effect. Hij zit lekker los en loopt iets toe richting de enkels. Ik vind de broek gaver dan verwacht en ben er echt onwijs blij mee. Buiten het feit dat hij classy maar toch ook ‘speels’ staat zit hij ook nog eens erg lekker. De prijs is ook fijn, hij kost namelijk maar €12,95 (Pieces)! Enige nadeel is dat hij vrij dun is. In de winter zou je hem kunnen dragen met een dikke panty eronder (wat ik gedaan heb), maar hij is natuurlijk ook super geschikt voor het voorjaar.

Ook shoppen bij Sans Online? Houd You Nailed It morgen dan even in de gaten, dan mag ik namelijk één van mijn lezers blij maken met €35,- shoptegoed! En dat kan erg fijn zijn, want ik betaalde uiteindelijk maar €3,85 voor deze outfit! Tips over OOTD’s? Ik hoor ze graag!

handtekening

14 thoughts on “OOTD | Classy with a hint of Asia”

  1. Aah die broek staat je echt heel erg leuk! Lijkt me ook een heerlijk stofje voor de zomer, denk dat ik ook even ga kijken bij Pieces… ;)
    En leuk zo een OOTD, vind de foto’s ook mooi! Kleine tip; als je de foto’s van een beetje onderaf neemt (zoals de tweede foto) zie je niet te lijnen/plinten/randen/troepjes van wat er op de grond staat, is je fotoachtergrond wat rustiger, en voor de rest; op naar OOTD 2 !
    Mirjam – Jewelyz onlangs geplaatst…Nailart inspiratie voor 2014!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge