Lifestyle

Ontstressen met Kneipp Goodbye Stress

Stress… We kennen het allemaal toch? Niet voor niets dat termen als zelfzorgme-time en lifestyle coaches steeds populairder worden. We zijn ons bewust van het feit dat we veel – soms te veel – van onszelf vragen en het is tijd om te zoeken naar balans! Als moeder, vrouw van, en fulltime docent weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om soms te ontstressen. Kneipp kwam vorige maand met een aantal producten die daar een steentje aan bij kunnen dragen; Goodbye Stress! 

Kneipp Goodbye Stress

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten dat je het kunt omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach! Met onze jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet je stress om in positieve energie.

De Goodbye Stress lijn is een uitgebreide collectie dat een een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee bevat. Alles voor een heerlijk momentje voor jezelf. Uit de collectie ontving ik de thee en de kaars. Als thee én geurkaarsen liefhebber kan je mij niet gelukkiger krijgen natuurlijk. ;) De producten in deze lijn zijn allemaal op basis van watermuntextract en rozemarijnolie. Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

Goodbye Stress Biologische Kruidenthee – €4,99

Neem met deze kop thee een time-out van het drukke dagelijkse leven. Onze biologische Kneipp® kruidenthee Goodbye Stress, verfijnd met natuurlijke muntolie verfrist en geeft je een boost!
Ingrediënten: nanamunt** (27,5 %), citroengras**, rozemarijnbladeren** (12 %), brandnetelbladeren**, groene thee** (10 %), bonenschillen**, koriander**, essentiële muntolie (0,5 %). ** van gecertificeerde biologische landbouw
Thee is voor mij onlosmakelijk verbonden met een rustmomentje. Dat echte rustmomentje is over het algemeen vaak pas aan het eind van de dag, wanneer Jippe op bed ligt. Dan kruip ik op de bank met een grote kop thee. Kruidenthee is zeker aan mij besteed en deze thee is dan ook helemaal mijn ding. Het is een frisse kop muntthee die zacht van smaak is. Een heerlijke verkwikkende groene thee!

Geurkaars Goodbye Stress – €7,99

Voor jouw Kneipp® moment zonder stress. De frisse mintgeur van de Kneipp® geurkaars Goodbye Stress Watermint-Rosemary met natuurlijke etherische rozemarijnolie helpt om een hectische dag achter je te laten. Goodbye Stress.

Parfum: mintgeur, verfrissend, activerend.

Een geurkaars met muntgeur, dat is wat anders dan de warme geuren die ik normaal gesproken kies. Toch is het niet perse een hele kruidige geur, maar meer een friszoete typische Kneipp geur. De kaars geurt sterk wanneer hij niet brandt, maar door het dekseltje kun je dit simpel afsluiten. Persoonlijk vind ik het juist wel lekker. Wanneer de kaars brandt geeft hij een subtiel frisse geur af, zeker niet te overheersend. De kaars is overigens ook onderdeel van de Word of Fragrances lijn die meer kaarsen en geurstokjes bevat. Hier schreef ik al eerder een lovende review over en deze kaars is absoluut een mooie aanvulling!

Deze heerlijke frisse en verkwikkende lijn is weer een mooie aanvulling op de uitgebreide Kneipp collectie. Een lijn met een boodschap; goed voor jezelf zorgen en een moment nemen om stil te staan en te ontstressen is een must in deze drukke maatschappij. Deze producten met heerlijke helpen je daarbij! Ik ben zeker nieuwsgierig geworden naar de doucheproducten!

De Kneipp Goodbye Stress lijn is te bestellen in de Kneipp webshop en ook verkrijgbaar bij diverse drogisten.

 

1 thought on “Ontstressen met Kneipp Goodbye Stress”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge