Fashion

On My Wishlist | TOMS

banner

Je houdt van ze óf je haat ze. Vorig jaar deden ze al hun intrede in de mode wereld en ook deze zomer zijn ze weer hot! TOMS, hippe espadrilles in vrolijke kleurtjes en motiefjes. Zelf moest ik er even aan wennen, maar sinds vorige zomer ben ik verliefd. Pech dat ze vorig jaar overal uitverkocht waren en de enige kleur die er in mijn maat was, wit was. Maar ze zaten zó lekker. Deze zomer móet ik ze hebben. Voor nu, even wat fijne plaatjes. Dan ga ik ondertussen even bedenken welke kleur ik eigenlijk wil. <3

toms | Tumblr (1) Tumblr Omg!! Toms Toms it will Untitled Shoes: mickey mouse, disney, cartoon, slippers, minnie mouse, beige, hearts, canvas shoes - Wheretoget

Best shoes ever.

Zo gaaf hoe sommige Toms helemaal gecustomized zijn. Zelf denk ik dat ik voor de taupekleurige ga. Of navy. Of toch lichtblauw… Hmmmz. Nog maar even goed nadenken. ;) handtekening

Wat vind jij van TOMS? Leuke hippe zomerschoenen of doen ze je meer denken aan opa’s stoffen pantoffels? Hihi.

 

7 thoughts on “On My Wishlist | TOMS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge