Beauty

Om hebberig van te worden! #1

Poeders banner

Om hebberig van te worden is een nieuwe rubriek op You Nailed It. Wishlists zijn leuk, maar vaak onrealistisch en te duur. In deze rubriek laat ik jullie kennis maken met prachtige producten, waarvan ik bijna zeker weet dat ik ze (helaas) nooit zal bezitten. Waarom? Omdat ik vind dat het geld wat je er voor neer moet leggen vaak veel te veel is. Ik houd wel van een mooi luxe product en ben soms ook best bereid om daar iets meer aan te betalen. Maar niet elke keer natuurlijk. Vandaag laat ik jullie een zestal poeders zien welke ik gelijk had gekocht, als ze niet way boven mijn buget waren! Kwijl je mee?

 Dior – Diorskin Nude Tan Paradise Duo

Voor deze mooie bronzer/blush duo van Dior mag je maar liefst €58,50 neerleggen  bij Douglas. Mij iets te veel voor dit poedertje, maar mooi is ‘ie wel.

Too Faced – Sweetheart Perfect Flush Blush

Op deze blush ben ik echt verliefd. Hoe kan het ook anders, alleen om het design móet je al van deze blush houden! Deze beauty was altijd te koop bij Sephora, helaas zul je hem nu online moeten bestellen. Met zijn $29,- (€21,87) komt hij iets dichter bij de realiteit dan de Dior poeder. Maar nog is het een hoop geld voor een blush.

MAC – Baking Beauties Pearlmatte Facepowder ‘Pink Buttercream’

Het design van deze schattige MAC blush vind ik erg tof. De kleuren vind ik ook erg mooi en de swatches van dit product zien er veel belovend uit. Ook dit product zul je online moeten scoren. De blush kost €24,27. Au….

Nars – Albatross

Eén van de bekendste en beruchtste highlighters is Nars Albatross. Met deze poeder tover je een prachtige champagne zijde zachte gloed op je jukbeenderen. Er zijn genoeg dupes, maar ik wil de echte! ;) Voor Albatross betaal je een zuinige €30,- in de online shop, maar dan heb je wel één van de bekendste highlighters!

Guerlain – Météorites Perles du Paradise

De Meteorites Perles van Guerlain vind ik zo mooi. De luxe die dit product uitstraalt is fantastisch. Met deze shimmer pearls creëer je een prachtige glow op je gezicht. Deze pareltjes zijn onder andere te koop bij Ici Paris XL, maar even slikken is het wel. Voor €43,45 zijn ze van jou. Dan zet ik toch maar mijn zinnen op de pareltjes die Essence aankomende maand uitbrengt in de LE.

Bobbi Brown – Brightening Brick

Als laatste de Brightening Brick van Bobbi Brown. De producten van BB vind ik altijd erg strak en modern. De kwaliteit moet ook nog eens onwijs goed zijn, wat wil je nog meer? Uhh, iets kleinere prijsjes misschien? Voor deze mooie highlighter betaal je $45,- wat omgerekend €33,94 is. De poeder heb ik niet in Nederlandse (web)shops kunnen vinden, maar internationaal verkopen ze genoeg. En anders even een bezoekje langs de Douglas of Bijenkorf.

Poeders

 

Zo, je hebt even mee kunnen kwijlen met mijn most-wanted (maar never mine to keep) poeders. Nu ga ik weer hard aan het werk, wie weet wordt het dan eens werkelijkheid. ;)

Welk luxe product zou je graag aan je collectie willen toevoegen, maar vind je eigenlijk véél te duur?

 

17 thoughts on “Om hebberig van te worden! #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge