Lifestyle

Oh kom er eens kijken wat er in mijn tasje zit • What’s in my bag

Op een doordeweekse dag zie je mij niet zonder, mijn rugtas sjouw ik overal mee naar toe. Naar mijn werk én mijn studie. Toen ik weer ging studeren, heb ik er bewust voor gekozen om een ruime rugtas aan te schaffen omdat ik dan genoeg ruimte heb voor mijn school- en studiespullen. Zo hoef ik niet elke keer mijn spullen over te pakken wanneer ik twee dagen richting Leeuwarden ga om te studeren. In deze rugtas zit standaard altijd een aantal zaken die ik niet kan missen. En die deel ik vandaag met je!

Essentials

Mijn geliefde rugtas is van Dakine. Dit merk is hier thuis erg populair en het hele gezin heeft hier een tas van. Al dan niet voor school of werk. Je hebt ze in alle soorten en maten en zijn van degelijke kwaliteit. Nu ben ik persoonlijk niet zo rugtassen-fan, want eigenlijk ga ik liever voor een mooie schoudertas. Nu ben ik aan het kijken of ik een nieuwe tas kan vinden mét ruimte maar die toch ook wat stijlvoller is. To be continued… Onmisbaar onderweg zijn natuurlijk mijn portemonnee en iPhone. Mijn portemonnee is van Secrid en komt van Bagageonline.nl. Dat is serieus één van de beste aanwinsten van 2017. Dit compacte portemonneetje geeft ruimte voor een aantal pasjes, wat briefgeld en eventueel wat munten.

Kantoorartikelen

Logischerwijs sjouw ik naar mijn werk als docent en naar mijn studie een aantal kantoorartikelen met me mee. Naast mijn devices ben ik nog van de old school agenda en pen en papier. Mijn Moleskine Weekly Planner is echt onmisbaar en daarnaast zie je mij ook nooit zonder mijn geliefde uitwisbare pennen en pastelkleurige markeerstiften. Deze gebruik ik om mijn agenda op te vrolijken, maar ook tijdens het studeren.

Verzorgd onderweg

Veel onderweg, hard werken en veel praten (je bent docent, of je bent het niet) zorgt er ook voor dat ik de nodige noodzakelijke dingen met me mee sjouw. Mijn Dopper vul ik de hele dag door bij met water en daarnaast neem ik regelmatig een Smintje. Ik kan me vroeger nog zo goed “die ene docent” herinneren waar je eigenlijk niets aan wilde vragen, want: slechte adem. :’) Handcrème en mijn geliefde EOS lippenbalsem zijn zeker in deze wintertijd onmisbaar. Onmisbaar zijn ook mijn kleine nagelvijltjes, want als ik ergens niet tegen kan zijn het haakjes aan mijn nagels. Verder heb ik altijd neusspray bij me (geen zorgen, ik ben niet verslaafd). Deze neusspray van Otrivin is speciaal voor droog neusslijmvlies. Ik heb zowel op de school waar ik werk als op de NHL op sommige plekken erg last van de droge lucht die er hangt, zeker in de winter. Deze neusspray is daar echt dé oplossing voor.

Wat is er onmisbaar in jouw tas?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

19 thoughts on “Oh kom er eens kijken wat er in mijn tasje zit • What’s in my bag”

  1. Leuk om te zien! Onze tassen komen qua inhoud zeker goed met elkaar overeen. Ik ben ook dol op iets van smintjes of kauwgom bij me te hebben. En daarnaast wat verzorgingsproducten. Ik sta er altijd om bekend dat ik alles bij me heb, onnodig soms. Maar ook in noodgevallen.. Zakdoekjes, tampons, parfum, deo, haarelastiekjes, fixing spray, blotting papers en ga zo maar door.

  2. Ik heb nu een heel klein tasje en daardoor ook niet zoveel bij me, dat scheelt wel! Nu enkel mijn portemonee, smartphone en batterijtjes voor mijn gehoorapparaat.

  3. Die pastelkleurig markers heb ik toevallig gisteren van Sinterklaas gehad, samen met een BulletJournal. Ik ga ze binnenkort eens uitgebreid testen ;-)

  4. Heerlijk, ik hou er altijd van om te kijken wat er in iemand anders’ tas zit. Misschien kun je eens kijken naar het merk Zwei. Ik heb een halfjaar geleden een mooie rugtas gekocht met veel ruimte die toch chic is. Toevallig kwam ik ‘m tegen in een klein winkeltje in Zwolle, maar ze verkopen ze ook online. Ik was ook nooit van de rugtassen, maar na deze ben ik wel om. Super handig

  5. Ik heb ook een Dopper en mijn portemonnee standaard mee! Daarnaast een oplader (verslaafd) oordoppen en een tasje met euhm troepjes? Zoals neusspray (zeezout) paracetamol en dat soort dingetjes. Ook vind je een verdwaalde cars auto oid in mijn tas, bedankt peuter!
    Lisette onlangs geplaatst…Law of attraction: geldMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge