Nagellak

New York Color 3x

banner

New York Color is een merk wat ik vaak tegen kom bij Kruidvat, maar toch meestal voorbij loop. Het merk spreekt me niet zo aan en ik heb dan ook niet veel van NYC. Toch sta ik steeds vaker voor het schap en neem zo af en toe iets mee. Toen ik laatst twee lakjes ontving van NYC begon ik ook steeds enthousiaster te raken. En nu hebben ze nóg een reden om toch even bij het NYC schap te gaan kijken. Tot en met zondag 24 februari geldt namelijk de actie 1 + 1 gratis bij het Kruidvat. En daar maakte ik gebruik van!

Vandaag laat ik jullie 3 lakjes zien van NYC. Eén kleur is een topcoat, de andere twee kleuren komen uit de ‘In a New York Color minute quick dry nail polish’ lijn. NYC zegt hier zelf over:

‘Eindelijk een manicure die beweegt met de snelheid van Manhattan. De In a New York Kleur Minute-nagellak van NYC is een gladde, glimmende glanslak die van nat hard wordt in minder dan 60 seconden met een speciaal kwastje dat precies de juiste hoeveelheid kleur afgeeft voor perfect aanbrengen… zelfs als je het aan moet brengen terwijl je je in een taxi door de stad beweegt. Wees levendig, wees stralend en wees helder voor minder geld.’

Het zijn mijn eerste lakjes van deze lijn, dus ik ben benieuwd!

206 East Village

IMG_1810

East Village is een turquoise blauwe kleur. De kleur leek mij aardig dekkend, maar dit had ik helaas mis. Bij onderstaande swatch gebruikte ik 3 laagjes. Maar voor het mooie zou ik 4 (of misschien wel 5) laagjes aanbrengen… De lak is super doorschijnend. Als je daar van houdt, leuk. Maar ik houd, helemaal bij zulke kleurtjes, van een dekkend resultaat. De kleur is wel erg mooi, maar ik had er meer van verwacht. En droog is 60 seconden? Echt niet… Deze lak droogt niet sneller dan de gemiddelde nagellak, dus quick dry. Nope.

 

IMG_1813

002 Full Metal Jacket

IMG_1818

Full Metal Jacket is een lakje wat in zit tussen goud en zilver. Het lijkt bijna alsof ze een zilverkleurige en een goudkleurige lak bij elkaar in gegooid hebben. Als je in het flesje kijkt zie je namelijk een soort marmer effect van goud en zilver. Erg apart. Deze lak dekt wel erg goed. Met twee laagjes was hij perfect! De lak lakt wel wat streperig, wat je toch wel vaker ziet bij dit soort kleurtjes. Aparte lak, zeker geslaagd! Ook deze droogt niet binnen 60 seconden overigens…

 

IMG_1825

001 Rock Muse

IMG_1829

Rock Muse is een smoky topcoat met fijne en grove zilvere glitters. Een smoky topcoat brengt een doorzichtige zwarte lak over je nagels heen. Hier moet je een beetje mee experimenteren en kijken wat het beste bij jou past. Dit heb ik ook bij onderstaande swatches gedaan.

Duim: één laagje Rock Muse over een blanke nagel heen.
Wijsvinger: twee laagjes Rock Muse over een blanke nagel heen.
Middelvinger: één laagje Rock Muse over een zwarte lak heen.
Ringvinger: één laagje Rock Muse over Full Metal Jacket heen.
Pink: één laagje Rock Muse over een licht roze lak heen.

Zelf vind ik de middelvinger het mooiste en vind ik de ringvinger ook nog wel tof. De andere nagels zijn niks voor mij, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Verder doet deze smoky lak precies waar hij voor bedoelt is. Een smoky laagje over je nagels aanbrengen. De glitters vind ik, als glitterliefhebber, een toffe toevoeging. De lak droogt snel.

IMG_1832

Al met al ben ik tevreden over deze lakjes. Ze zijn budgetproof en lakken prettig. De droogtijd is niet sneller dan andere lakjes, maar voor mij persoonlijk maakt dat niet uit. De prijs van deze nagellak van NYC is €2,29 wat een super goede prijs is natuurlijk. Hiervoor krijg je 9,7 ml wat bijna net zo veel is als een Catrice nagellak. NYC is te koop bij de meeste filialen van Kruidvat, maar helaas (nog) niet bij alle winkels. En let op, t/m zondag 24 februari krijg je 2 voor de prijs van 1! En dat is natuurlijk helemaal het proberen waard!

Wat vind jij van de lakjes van NYC? Welke kleuren vind je mooi en welke raad je af?

 

Doe jij al mee aan de Valentijnswinactie? Je hebt nog t/m 24 februari de tijd!

13 thoughts on “New York Color 3x”

 1. ik vind de lakjes van NYC wel leuk wilde al heeel lang rock muse kopen maar dan tog weer niet hahah want dan koop ik iets van catrice en dan van essence ik heb er zelf 5.

  geel: 294 lexington yellow – dekt wel goed
  lichtblauw: 296 water street blue – dit vind ik echt een mooie blauw
  donkerblauw: 208 pier 17 – weet niet meer waarom ik het heb gekocht vind namelijk niet echt een mooi lakje
  grijs/bruinig: 246 park ave – deze is in de winkel grijzig maar hij word na een tijdje wat bruiniger ik vind dit ook een mooie maar aparte kleur
  zwart: 119 city blackout – gebruik ik meer voor nail art en is iets duurder en ander flesje

  xx lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge