Nailart

Nailart | Madnes Festival 2013

IMG_5739

Wie mijn blog regelmatig leest, weet dat ik al een aantal weken uitkijk naar het (vind ik) leukste feest van het jaar op Ameland. In het eerste weekend van juli vindt op het strand in Nes een driedaags festival plaats, genaamd Madnes. Donderdagavond had ik zin om weer eens te ‘kliederen’ op mijn nagels en bedacht ik een Madnes-nailart! Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Madnes trekt altijd een hoop volk van het vaste land maar is ook zeker een feestje voor de eilanders. Een weekend lang zon (hopelijk), zee, strand, sangria, muziek en meer. Nu moet ik met Madnes gewoon werken en zal ik voornamelijk ’s avonds op het terrein te vinden zijn, maar overdag is er ook genoeg te doen. Bekijk even de site voor meer info, wie weet wordt je net zo verliefd als ik op het festival en zie ik je volgend jaar! ;)

De nailart is geïnspireerd op de volgende afbeelding:

Bron

IMG_5744

IMG_5746

Als basislak gebruikte ik Naughty Nautical van Essie, waar later volgende week nog een aparte post over online komt. Verder maakte ik de gehele nailart met acrylverf. Dit is de eerste keer dat ik de volledige nailart met acryl maakte in plaats van gewone nagellak.

IMG_5748

IMG_5758

IMG_5761

IMG_5759

Het geheel lakte ik af met een dikke laag Better Than Gel Nails Top Sealer van Essence zodat mijn nagels het gehele weekend in shape blijven! ;)

Fijn weekend nog en wie weet tot op Madnes!

14 thoughts on “Nailart | Madnes Festival 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge