Nagelstyling

Als gediplomeerd maar beginnend nagelstyliste richt ik mij momenteel op kleine manicures, versteviging of nagelverlenging door middel van gel, gel lak en nail-art. Omdat ik startende ben, hanteer ik kleine prijsjes om zo meer werkervaring op te kunnen doen. 

Kleine manicure – €10,00

Je nagels worden gevijld, je nagelriemen worden terug geduwd en eventuele dode huid wordt verwijderd. Je nagels en nagelriemen worden ingesmeerd met een balsem en afgelakt met een verzorgende lak. Afsluitend worden je handen ingesmeerd met een hand créme en worden ze tegelijkertijd verwend met een heerlijke massage.

Nagels lakken – €7,50

Je nagels worden gelakt in een kleur naar keuze. Dit is inclusief basecoat, nagellak en topcoat. Ik werk voornamelijk met salonmerken als Essie en OPI maar wil ook wel eens gebruik maken van ontdekte pareltjes van (drogisterij)merken uit o.a. Nederland, Amerika of Azië. Uiteraard is deze behandeling uit te breiden met bijvoorbeeld een kleine manicure (+ €7,50) en/of mailart (prijs in overleg).

Gel lak – €12,50

Gel lak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er ongeveer twee weken fantastisch uit. Mede afhankelijk van de staat van de nagels en hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet en het geeft de nagels extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Ik werk met merken als Ms. Keiko, MOVII, Gellish en CND Shellac.

Nagelversteviging d.m.v. gel – vanaf €20,00

Met gel kunnen de nagels eenvoudig versterkt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een klassieke French manicure, een natuurlijke look of voor een mooi kleurtje? Uiteraard behoort ook nail-art (uitbundig of simpel) tot de mogelijkheden. Het zetten van een nieuwe set neemt zo’n 2 uur in beslag.

Nagelverlenging d.m.v. gel – vanaf €25,00

Met gel kunnen de nagels eenvoudig verlengd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een klassieke French manicure, een natuurlijke look of voor een mooi kleurtje? Uiteraard behoort ook nail-art (uitbundig of simpel) tot de mogelijkheden. Het zetten van een nieuwe set neemt zo’n 2,5 uur in beslag.

Bruidsnagels – prijs op aanvraag

Wat betreft bruidsnagels zijn er verschillende mogelijkheden. Belangrijk is dat je nagels op jouw grote dag uitstralen wij jij bent! Jij moet je er prettig en comfortabel bij voelen. De ene bruid houdt het subtiel terwijl de ander juist glamour en glitter wilt tijdens haar bruiloft. Eén ding is zeker, je nagels moeten bij het geheel passen. Een mooie (gel)lak, een verlenging of versteviging door middel van gel, strass-steentjes, pareltjes of een mooie nail art. De keuze is aan jou!

Nail art – prijs op aanvraag 

Nail-art is er in allerlei kleuren, soorten en maten. Een toevoeging op één van bovenstaande manicures is altijd mogelijk. Misschien wil je graag een steentje, pareltje of bloempje? Een accentnagel vol glitters? Of ga je voor bling bling en mogen alle tien de nagels vol diamantjes? Nail-art kan simpel en snel, maar ook uitgebreid en tijdrovend zijn. Daarom graag van te voren contact op nemen over de eventuele mogelijkheden en prijs.

De manicures vinden gezellig en ongedwongen bij mij aan de eettafel (Nes, Ameland) plaatst. Ik heb wekelijks maar een beperkt aantal plaatsen, vol = vol! Neem dus tijdig contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Een afspraak maken kan via mijn Facebookpagina of via de mail.