Beauty

Murad | Skin Perfecting Primer

IMG_5436

In de box van John Beerens zat één product waar ik in het bijzonder erg benieuwd naar was. Dit was de Murad Skin Perfecting Primer welke belooft glans en acne te voorkomen. Nieuwsgierig als ik was, ben ik gelijk begonnen met testen! Lees gauw verder om mijn ervaring te horen!

IMG_5439

Wat Murad belooft: Murad Skin Perfecting Primer Acne en Shine Control vermindert glans en corrigeert imperfecties. Puistjes worden voorkomen en Pore Factor 5 verminderd de  zichtbaarheid van poriën waardoor de huid een gladde matte finish krijgt.’

De bedoeling is dat je de primer aanbrengt op je gezicht na je crème als basis voor je foundation óf in plaats van je foundation.

IMG_5442

De primer komt in een kleine flacon van 5 ml. Het heeft een handig pompje, waarmee je hygiënisch de primer uit de flacon krijgt. Eén pompje is voldoende voor mijn gezicht.

IMG_5443

IMG_5444

De substantie is erg prettig en anders dan ik van de meeste primers gewend ben. De kleur lijkt goed voor mijn huid en na uitsmeren is er weinig meer van over. Nu heb ik op mijn hand natuurlijk niets wat ‘gecamoufleerd’ hoeft te worden, maar het geeft wel de substantie goed weer. Ik heb het idee dat de primer in mijn huid trekt en het als het ware ‘versmelt’ met mijn huid.

IMG_5924

– Daglicht – 

Aangebracht op mijn gezicht ben ik erg tevreden! De primer gebruik ik in plaats van mijn foundation of bb-cream. Helemaal met het warme weer, ben ik niet zo fan van veel product op mijn gezicht. Daarvoor blijkt de primer heel erg geschikt! Het maakt mijn huid zichtbaar egaler, maar geeft natuurlijk niet de dekking die een foundation geeft. Wanneer je dus meer dekking nodig hebt, zul je dit moeten aanvullen met concealer of erna nog een foundation aan moeten brengen. Op dagen dat ik minder dekking nodig heb, is deze primer echt perfect!

IMG_5930

– Flits – 

Of het mijn poriën echt minder zichtbaar maakt, weet ik niet. Echt een opzienbaar verschil zie ik niet, hiervoor gebruik ik liever mijn Catrice primer. Wel merk ik na veel gebruik van foundation dat mijn huid zichtbaar onrustiger wordt. Na de primer heb ik dat niet, dus dat is zeker een pluspunt! Ik heb een onzuivere huid welke erg gevoelig is voor zulke dingen. Ik heb in mijn pubertijd acne gehad en hier heb ik nog steeds wel eens last van. Dit product is naar mijn menig dus erg geschikt voor meiden die snel puistjes krijgen. De primer heeft echt mijn hart gestolen, wat een onwijs prettig product is dit! Deze ga ik zeker opnieuw kopen, wanneer deze op is.

De Murad Skin Perfecting Primer Acne & Shine Control is op het moment met leuke kortingen te koop bij de Beauty Webshop van John Beerens voor €4,95 i.p.v. €7,95 (5 ml) of €14,95 i.p.v. €44,23 (30 ml).

9 thoughts on “Murad | Skin Perfecting Primer”

    1. Die van Catrice doet voor mij zeker wat ‘ie beloofd! Mijn huid egaler en ‘gladder’ maken en m’n poriën minder zichtbaar maken. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge